.

Zoran Marjanović otvorio dušu, ispričao o ubistvu supruge! (SNIMAK)

ZADRUGA: Zoran Marjanović ispričao ukućanima sve detalje ubistva njegove supruge! VIDEO

U rijalitiju Zadruga jedan od takmičara koji privlače najviše pažnje je i Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

ZADRUGA: Zoran Marjanović ispričao ukućanima sve detalje ubistva njegove supruge! VIDEO Foto: Screenshot YouTube

Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima “Zadruge“ i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge. Mića ga je pomno slušao dok je Zoran pričao kako se i šta dogodilo, a ono što je dirnulo pevača jeste trenutak kada je Marjanović ispričao kako je Jana reagovala kada su saznali da je Jelena mrtva: – Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao. – pričao je kompozitor i dodao : – Morao sam da joj  objasnim da je njoj tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući koja bila utučena tih dana – rekao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da se izdigne poput Feniksa.

PREPORUKA:   Milica Veličković trudna u rijalitiju ELita, svi o tome pričaju!

– Sada kada sedim ovde i slušam ljude koji pričaju da imaju neke probleme, a nisu ni svesni da nemaju probleme. Koliko je bitno samo da vam je porodica živa i zdrava i da ste svi zajedno – rekao je Marjanović s tugom u glasu.

PREPORUKA:   Majka Milice Veličković u šoku posle saznanja da je ostala trudna pred kamerama uživo!

Izvor: Svet Plus

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!