.

ZORNJAK – VRELA AKCIJA U KREVETU: Iva i Stefan tresli jorgan, ali to nije sve – milioni su videli šta je uradila posle toga i Karić je ZBRISAO IZ SOBE

AKCIJA U CIK ZORE Iva i Stefan tresli jorgan, ali to nije sve – milioni su videli šta je uradila posle toga i Karić je ZBRISAO IZ SOBE

Iva Grgurić i Stefan Karić Foto: screenshot tv pink / screenshot

Iva Grgurić i Stefan Karić pre dve večeri otpočeli su svoju vezu u „Zadruzi“, a nakon žurke koja je sinoć održana su se prepustili strastima.

Iva Grgurić i Stefan Karić Foto: screenshot tv pink / screenshot
Iva Grgurić i Stefan Karić

Iva i Stefan su se, poput većine zadrugara, na žurki opustili uz piće, pa nisu mogli da se suzdrže i u ranim jutarnjim satim završili su ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

PREPORUKA:   Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali žestoku svađu, pa je Mina zahtevala da izadje iz Zadruge, pretila se da će proći kroz staklo!

Oni nisu marili za ostale ukućane koji su bili oko njih, a jorgan kojim su bili prekriveni se sve vreme pomerao.

Iva ih je oboje obrisala vlažnim maramicama, a onda je Stefan otišao da se istušira Foto: screenshot tv pink / screenshot
Iva ih je oboje obrisala vlažnim maramicama, a onda je Stefan otišao da se istušira

Kada su završili sa akcijom, Iva je uzela vlažne maramice i obrisala najpre sebe, a potom i Stefana, a ovaj njen potez nije prošao neopaženo.

PREPORUKA:   Anabela Atijas ne zna ŠTA JE ČEKA POSLE ZADRUGE: Biće joj zabranjen pristup ĆERKI?!

Karić je odmah nakon toga nestao iz sobe. On je pobegao u kupatilo da se istušira, dok je Iva ostala da leži u krevetu i nije skidala osmeh.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!