.

Anabela Atijas ponovo bankrotirala!

ANABELA BANKROTIRALA?! Lunin rijaliti ju je upropastio, a sad je opet u finansijskoj krizi: „Ćerka ne može da joj daje novac kao pre“

"MRŠAVA, BEZ KOSE, REKLA JE DA NE ŽELI DA ŽIVI" Anabela otvorila dušu o PAKLU kroz koji je prošla Luna Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Anabelu Atijas, prema pisanju medija, nije zaobišla finansijska kriza usled pandemije korona virusa, te je poput mnogih pevačica prinuđena da novac zaradi na drugi način.

Anabela Atijas Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Anabela Atijas

Pevačica je dugo razmišljala kako da obezbedi sredstva za sebe i svoju porodicu u vremenu kada su mnogi ostali bez posla, te je nedavno rešila da potpuno batali pevanje i da se posveti snimanju za Jutjub, piše „Alo“.

– Pre nego što je počela pandemija korona virusa, Anabela je imala nastupe uglavnom po Makedoniji, ali se i to proredilo otkako je njena ćerka postala rijaliti zvezda. Anabela je sama pričala koliko je Lunino prvo učešće u „Zadruzi“ negativno uticalo na njen posao i koliko ju je finansijski ugrozilo. Činjenica da je ušla u treću sezonu „Zadruge“ dovoljno govori o tome koliko joj je novac u tom trenutku bio potreban – priča izvor i dodaje da je pevačica veoma brzo potrošila honorar koji je zaradila u rijalitiju.

PREPORUKA:   Sloba Slobodan Radovanović pričao o svojoj javnoj prevari u Zadruzi sa ljubavnicom Lunom Đogani

– Ni nakon rijalitija nije mogla da nastupa, tim pre što i dalje važe mere u borbi protiv korone. Njena finansijska situacija nije nimalo ugodna. Njen bivši suprug Andrej ne može da izdaje apartmane u Rovinju i stoga ne može da joj pomogne onako kako je navikla. Sa druge strane, Luna je trudna, ona se sada posvećuje svojoj porodici i ne može da joj daje novac kao ranije. Zbog toga je dugo razmišljala na koji način da zaradi novac, te se dosetila da uradi isto ono što radi i Luna – priča izvor i dodaje:

Anabela, Luna, Marko Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Milan Ilic / RAS Srbija
Anabela, Luna, Marko

– Sada je došla na ideju da bude jutjuberka. To je posao kojim se kod nas uglavnom bave klinci, ali to je nije obeshrabrilo. Do detalje je smislila kakav sadržaj će prezentovati ljudima i veruje da će imati mnogo pratilaca. Svojoj publici će pokazati kako provodi dane, kakav joj je odnos sa bivšim suprugom Andrejem i ćerkama Blankicom i Ninom, a takođe plan joj je i da nekoliko snimaka posveti Luni i Marku. Ljude najviše zanima u kakvom je sada odnosu sa budućim zetom sa kojim se svađala u „Zadruzi“, a uskoro će to svima i otkriti – rekao je izvor na kraju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!