.

Reper preljubnik apao Vladimira Tomovića da troši njegov novac, ovaj mu šmekerski odgovorio i spustio ga

„JA ULAŽEM NOVAC“ Vladimir Tomović nakon optužbi Nenada Aleksića Ša da troši njegove pare sa suprugom Ivanom

Ša Vladimir Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Reper Nenad Aleksić Ša uplašio se da će njegova supruga Ivana Aleksić potrošiti sve njegove pare sa Vladimirom Tomovićem.

Tomović se sada oglasio tim povodom putem Instagrama, pa se u video snimku direktno obratio reperu.

– Moram da se obratim ovim divnim ljudima u „Zadruzi“, pošto pričaju da nemam leba da jedem. Evo, ove moje ruke su čiste, nisu prljave, kao njihove, sa njihovim delima… Evo, ja orem i kopam! – rekao je Tomović, a onda je dodao:

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA se izjadao kako nema gde da ode po ozlasku iz rijalitija jer je prevario ženu i razočarao porodicu! (SNIMAK)

– Evo, ovo moj rođeni brat snima! Ja mogu da se pohvalim da smo ovde kupili jedan deo imanja. Mi to kultivišemo i sređujemo, da možemo da kažemo da vraćamo imanje koje su naši preci prodavali… Evo, gore nam je kuća. Nemamo milione, ferarije, lamborginije, radimo, kupujemo zemlju… A ovi tamo što me prozivaju da trošim njegove pare, gospodin Nenad Aleksić i ona njegova divna devojka, nek’ se ne sekiraju, ne trošim njihove pare. Ja ulažem svoj novac. Hvala bogu, imali smo oca koji nam je dovoljno stvorio – ispričao je, između ostalog, Tomović na svom Instagram profilu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!