.

Dragana Mitrović dotrčala kod doktora Kristijana Golubovića da se požali na zdravstvene probleme koje ima!

PRESTALA DA DIŠE, PANIKA U BELOJ KUĆIUčesnici „Zadruge“ POZLILO: Kristijan ODMAH priskočio u pomoć! (VIDEO) – Znala je kome da se obrati!

Dragana Stojanović Mitrović

Foto: printskrin

Tokom večeri Dragana Mitrović uletela je u pab kod Kristijana Golubovića kako bi potražila pomoć od njega, jer je pomislila da ima napad panike.

Kristijan je odmah odreagovao i smirio zadrugarku, a ona mu se požalila da joj se to dešava zbog stresa oko bivšeg supruga Marka Mitrovića.

Dragana Mitrović

 Foto: YouTube/Printscreen

Dragana je za crnim stolom ispričala da je trpela fizičku i psihičku torturu bivšeg supruga, zbog čega su je po neki zadrugari napali, kada su saznali da se on oglasio i poručio da je ona sve to odglumila.

PREPORUKA:   Nakon prevare javno pred ekranima supruga Kristijana Golubovića podnosi zahtev za razvod i tražiće zabranu prilaska detetu muža preljubnika!

– Ispričala si i gotovo je, bio je i prošlo. Sve te je stiglo, napali su te, prošlo je, sada si se uzbudila, a uplašiš se u tom momentu. I meni se to dešavalo 300 puta. Ja sam se izlečio iz inata, ovo možeš da utripuješ često, a to nije dobro – pričao je Kristijan.

Kristijan Golubović

Foto: YouTube/Printscreen

-Posle devet mi je zabranjivao da izlazim – prokomentarisala je Dragana. Pa da, zato što si prelepa, pa on mora da bude taj – dodao je Golubović.

PREPORUKA:   Gagi Đogani kupio stan od para zarađenih u Zadruzi u prethodnoj sezoni, sprema poseban kutak za dete Lune Đogani!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!