.

Novinar Adi Bebanić se oglasio posle diskvalifikacije iz Zadruge 4

Bivši voditelj N1 se oglasio nakon diskvalifikacije iz Zadruge – – Kad sam ušao tamo, rekao sam da idem da pokušam da promovišem neke lepe osobine. Nije išlo – napisao je Adi Bebanić

Adi Bebanić Printskrin: TV Pink

Adi Bebanić, nekadašnji voditelj sarajevskog N1, diskvalifikovan je juče u Zadruzi. On je u rijalitiju televizije „Pink“ proveo samo jedan dan.

– Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobegao samoinicijativno, zvanično obaveštavamo da je diskvalifikovan. Zvaničnim nalazom iz bolnice, saopšteno je da je zdrav, ali je ipak odlučio da pobegne – glasilo je pismo Velikog šefa.

PREPORUKA:   Tara Simov zapretila reperu ŠA šta ga čeka ako ostane sa njom: Neću ti prati gaće, kuvati, peglati, usisavati, itd!

U međuvremenu, Adi se oglasio na svom Instagram profilu nakon diskvalifikacije.

– Kad navikneš na ljubav, ne snalaziš se na mestu bez empatije, ljudskosti i manira. Ekipa, hvala svima. Ja sam dobro, puno bolje nego da sam ostao tamo. Srećan sam sa ljudima koje volim, koji su mi bili podrška kroz sve ovo. Vraćam se večeras u moju Bosnu i Hercegovinu, pa ćemo pričati. I ne kajem se ni zbog čega, ne postoje loše odluke, svaka će nas naučiti nečemu što nikad nećemo zaboraviti – napisao je Adi i nastavio:

– Hvala mojoj mami, sestri, porodici, prijateljima, kolegama i ljudima koji me vole na svemu. Kad sam ušao tamo, rekao sam da idem da pokušam da promovišem neke lepe osobine. Nije išlo. Nemoguće je tamo. Voli vas Adi – zaključio je novinar.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović po diskvalifikaciji otišao kod pevača u stan uz objavu "Brat za brata"

Evo i njegove objave:

Adi Bebanic

Objava Adija Bebanića Printskrin: Instagram/adibebanic

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!