.

MIKI ĐURIČIĆ: ZADRUGA je oličenje bluda i nemorala, stecište kriminalaca i prostitutki!

Slažete li se? ZADRUGA JE ČISTILIŠTE ZA KRIMINALCE I KU*VE! Miki opleo: Pomenuo i Kristijana, a šta je tek rekao za pevače! (VIDEO)

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Miki Đuričič jedan je od učesnika aktuelne, ali i skoro svih prethodnih sezona Zadruge, kao i drugih rijaliti programa.

Učestvovao je u prvoj sezoni Zadruge, kao i drugoj, a treću je propustio jer je imao nanogicu i bio u kućnom pritvoru pošto je tokom druge sezone pomenutog rijalitija tadašnjoj devojci Suzani Perović lupio šamar, dok je Nadeždu Biljić isprebijao štakama.

PREPORUKA:   Paula Hublin se oglasila posle raskida, opravdala se da ne želi dečka koji je šonja! (SNIMAK)

On je sada sa Franom i Paolom komentarisao ostale učesnike rijalitija i izneo mišljenje o njima kao i o profilu ljudi koji ulazi u ovakve programe.

Miki Đuričić, Fran i Paula Izvor: YouTube/Zadruga Official„Kristijan čovek sa 25 godina robije, završio u rijalitiju. Ovaj isto mafija, pucanje, ludilo haos. Ti isto imaš dvadeset jednu godinu i kriminalnu prošlost…Za ovu već rekli ku*vo, za ovu droljo je*eš se za pare, ova Instagram wc dama… Ja nasilnik, seljačina, seoski đilkoš… Šta je ovo čistilište za kriminalce i ku*ve? Tako se ispostavi…“, rekao je on pa opleo i po pevačima:

„I ovi pevači džudžavci, ova estrada to nema gorih ljudi, oni su toliko zavidni jedni na druge, kao kerovi, ko bolje peva, ko veći bakšiš ima…“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!