.

Marija Kulić u emisiji uživo doživela nervni slom, ostali učesnici Zadruge gledali, kao i cela nacija

HAOTIČNO STANJE U ZADRUZI – Marija Kulić doživela nervni slom: Grcala je u suzama pred svima, nije mogla da se smiri!

Marija Kulić

Foto: Printscreen

Posle vanrednog ubacivanja, usledila su „Pitanja novinara“. Nakon što ih je Dušica Jakovljević sve okupila i pozdravila, prvo pitanje za zadrugare imao je Marko Pantić, a bilo je za Mariju Kulić:

Moram da se vratim na situaciju od juče i Zolin ulazak, šta vas je iznerviralo kada ste znali i šuškalo se da će ući? – glasilo je pitanje.

– Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavui, a on je pao kao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe – rekla je Marija.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović najavio povratak u Zadrugu 4!

Potom su je zamolili da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.

Kristijan i Miljana

Foto: PinkTv/Printscreen

– Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč – rekla je Marija kroz suze.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!