.

Fran Pujas je propalica, nije dobar za Paulu Hublin!!!

„FRAN JE PROPALITET I NIJE ZA MOJU ĆERKU“ Otac Paule Hublin žestoko osuo paljbu po Pujasu!

Zadrugarkin otac ne krije zadovoljstvo zbog njenog uspeha u rijalitiju, ali zaključuje da je bolje što više nije u vezi s tetoviranim lepotanom

"FRAN JE PROPALITET I NIJE ZA MOJU ĆERKU" Otac Paule Hublin žestoko osuo paljbu po Pujasu!

Foto: Estock

Rijaliti „Zadruga 4“ je završen pre tačno dve nedelje, ali priče iz imaginarijuma tek dobijaju svoje epiloge. Učesnici su postali zvezde, a interesantno je da su ove godine više nego prethodnih zvezde na neki način postali i njihovi roditelji, koji ne propuštaju priliku da prokomentarišu učešće svoje dece i odnose koje su razvili u najpoznatijoj „beloj kući“ u Srbiji.

Jedan od roditelja koji je svojoj ćerki nakon izlaska iz rijalitija pružio potpunu podršku je otac Paule Hublin, Matija, koje je za Alo! prokomentarisao bivšeg dečka svoje ćerke s kojim je ona 10 meseci živela na televiziji.

Foto: Estock

– To je krenulo tako što je Pauli njega bilo žao i ja sam je podržao u tome – iskreno započinje gospodin Hublin, i dodaje:

PREPORUKA:   Kristijan Golubović je moralna nula, jer je uživo rpogramu varao ženu sa ljubavnicom!

– Fran je mlad i drag momak, ali puši travu, pa je ideja bila da s njom uđe u „Zadrugu“ kao u neku vrstu komune da bi se skinuo s toga i da usput zaradi novac. Međutim, svi znamo da je s tim nastavio čim je izašao – rekao je Paulin otac za Alo!.

Printscreen

Matija Hublin se osvrnuo i na mogućnost stvaranja Franove karijere i zaključio da ovaj mladi momak nema naročitu budućnost.

– Neće on ništa uraditi, propašće, a šteta je jer je mlad momak. Svakako nije za moju ćerku i drago mi je da se makla od njega. Ne čuju se, ne viđaju se, a budući da se ja od nje ne odvajam i vozim je na sva snimanja, slikanja, šminkanja, siguran sam da će tako i ostati. Svima želim sve najbolje, pa i njemu, ali daleko od moje Paule – zaključio je on za Alo!.

PREPORUKA:   Učesnik Zadruge 5 opomenuz zbog korišćenja mobilnog telefona, iako je najstrožije zabranjeno, nema kazne niti diskvalifikacije! (SNIMAK)

Fran i Mateja zajedno u krevetu

Fran Pujas dane nakon „Zadruge“ provodi u Beogradu. Daje intervjue i uživa u noćnom provodu. Seks-afera s Anđelom Vešticom je okončana njenim javnim razočaranjem u njega, a mladi Zаgrepčanin ne prestaje da provocira na društvenim mrežama. On je protekli vikend proveo s bivšim zadrugarom i dečkom Tare Simov, Matejom Matijevićem, a na svom Instagram profilu je objavio njihove poluobnažene zajedničke fotografije iz kreveta. Dok Mateja spava, Fran se zabavlja i fotografiše njihove tetovaže.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!