.

Tara Simov pretila da joj u krevet dovedu novog repera koga spopada!

„AKO MI GA NE DOVEDETE U KREVET POBIĆU VAS SVE!“ Tara Simov pretila i progonila ovog poznatog repera, Đedović izneo skandalozne dokaze!

Napravila je scenu na nastupu i zahtevala noć sa njim

"AKO MI GA NE DOVEDETE U KREVET POBIĆU VAS SVE!" Tara Simov pretila i progonila ovog poznatog repera, Đedović izneo skandalozne dokaze!

Foto: Youtube/Printscreen

U toku emisije „Narod pita“, Marko Đedović ispričao je da je Tara Simov proganjala muzičara iz grupe 2Bona, kog je ona u toku „Zadruge 3“ predstavljala kao svog prijatelja, a čak ga je i pozivala da zapeva na njenom rođendanu.

Foto: Youtube/Printscreen

Prošle godine sam dobio snimak od repera iz 2Bona, pričala je da je ona njega proganjala i da su se tako upoznali. Ima taj snimak, gde on govori da je on histerisala i da je on bežao od nje – pričao je Đedović u emisiji.

PREPORUKA:   Sestre Miljane Kulić su lepotice, školovane, dobro zarađuju, a razočarano pričala o ocu deteta Željka

Pojavili su se dokazi da Đedović još jednom govori istinu. Član grupe 2Bona gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom ispričao na koji način je upoznao Taru Simov.

Imao sam nastup i pre nego što sam izašao na binu ona je tražila da se slikamo, ulazi u bekstejdž „Ćao, ja sam Tara, ja sam Taško“. Mnogo si mi sladak šta radiš večeras“, kažem imam nastup i idem kući, ona je rekla videćemo za to. Odlazim u wc i slušam neko histeriše „Ako mi ne dovete Taška u krevet , pobiću vas sve“ – prepričavao je reper i dodao:

PREPORUKA:   Reper preljubnik jurio ljubavnicu sa nožem, on otkrio da ga je ona tukla!

Ja gledam devojku u haljini sa nožem u rukama. Izašao sam iz bekstejdža i ušao u kola i gas kući.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!