.

Gagi Đogani kupio stan od para zarađenih u Zadruzi u prethodnoj sezoni, sprema poseban kutak za dete Lune Đogani!

Gagi Đogani od honorara iz „Zadruge“ KUPIO SEBI STAN: Poseban kutak pravi za Luninu i Markovu ćerku Miu

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Gagi Đogani nakon „Zadruge 3“ se povukao iz javnosti, posvetio porodici, a neretko se može videti kako uživa sa trudnom ćerkom Lunom Đogani i njenim izabranikom Markom Miljkovićem.

gagi đogani foto Milan Ilic Foto: M. Ilić / RAS Srbija
gagi đogani foto Milan Ilic

Kako saznajemo, kupio je stan u koji se preselio par nedelja od izlaska iz rijalitija.

– Gagi je novac od rijalitija potrošio na kupovinu prostranog stana u kojem sada živi. To zna samo njegova porodica, nikome nije pričao, a nije se ni pohvalio. Deluje da je prezadovoljan, ispunio je veliku želju, porodica ga često posećuje – otkriva izvor.

Iako se nije pohvalio, na društvenim mrežama postavio je nekoliko slika na kojima se vidi da je reč o jednom te istom stanu, koji je sređen sa ukusom, a na zidu se vidi fotografija neke američke metropole.

– Istina je, kupio sam stan od honorara. To mi je zapravo i bio plan, zbog toga sam u „Zadruzi“ proveo 10 meseci i preživeo sve ono što su ljudi videli. Moj ulazak je najteže pao Nini, brinula je dosta, nije znala kako će sve proći, i onda sam joj objasnio svoje razloge. Obezbediću sebe, ali i njoj ću dati određenu sumu, pomoći ću oko školovanja. Eto baš tako sam i uradio i zaista sam zadovoljan što je sve ispalo po planu. Uspeo sam da kupim nekretninu, ali i Nini da dam koliko joj je potrebno, da bude obezbeđena. Na kraju smo svi dobili ono što sam želeo – priča Gagi i objašnjava da mu je najveća pomoć i podrška oko kupovine nekretnine bila sestra Nađa.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ostaje bez deteta ukoliko ponovo uđe u rijaliti, urlanje i svađa u porodici Kulić!

– Pred sam ulazak u „Zadrugu“ ispričao sam sestri koji mi je plan i dok sam bio u rijalitiju ona mi je pomoću agenta i našla stan. Imamo sreće braća i ja što imamo takve sestre koje su uvek tu za nas i koje su nam kao druge majke, uvek spremne da nam pomognu. Posle „Zadruge“ sam bio umoran i iscrpljen, nisam ni mogao sam da tražim, razmatram kupovinu, nije to mala stvar… Čim sam izašao iz rijalitija, neke dve nedelje su prošle i potpisao sam ugovor pa se preselio. Mnogo sam zadovoljan, stan je lep i ima tu neku lepu energiju, sada u njemu uživam sa svojim psom Badijem. Povukao sam se posle rijalitija, odmaram, svašta se desilo, treba mi vremena da stanem na noge ponovo.

PREPORUKA:   Lepi Mića opasno udario na Taru Simov pa otkrio prljavštine iz rijalitija!

Denser otkriva da stan u kojem je do rijalitija živeo nije prodao, ali i da o tome za sada ne razmišlja:

– Stari stan je i dalje u mom vlasništvu, iskreno, nisam razmišljao šta ću sa njim da uradim, tek ću odlučiti. Imam vremena da razmislim o tome, ništa mi nije hitno.

Luna Đogani i Marko Miljković Foto: F. Jovanović / RAS Srbija
Luna Đogani i Marko Miljković

Pravim kutak za unuku Miu

Luna Đogani uskoro će se poroditi, a kako je otkrila, ćerkica će nositi ime Mia. Gagi ne krije da je presrećan što će dobiti prvo unuče, a kako kaže, rado će im otvoriti vrata svog stana:

– Zaista se radujem što ću postati deda! Miu su roditelji obezbedili i imaće sve što joj treba, a imaće i kod mene prostor opremljen kad god poželi da dođe ili kad je roditelji dovedu. Za njih su vrata mog stana uvek otvorena.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!