.

Supruga Kristijana Golubovića otišla iz stana, ostavila preljubnika i varalicu, zahtevaće zabranu prilaska i imovinu stečenu u braku, ojadiće ga!

Nakon što je priznao prevaru KRISTIJANOVA SUPRUGA NAPUSTILA STAN, a novi potez koji planira ŠOKIRAO JE njegovu porodicu
Foto: youtube tv pink / youtube

Sada kada je sasvim jasno da bivši robijaš i aktuelni učenik „Zadruge“, Kristijan Golubović ne krije vezu sa Kristinom Spalević, nakon što su isplivali snimci njihovog intimnog odnosa, njegova supruga Ivana potpuno je van sebe.

Kristijan Kristina Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Kristijan Kristina

Kako saznajemo, ona ne samo da se iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla kod majke u selo Ratina sa njihovom ćerkom, već planira da traži zabranu prilaska.

– Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da veruje da je to uradio tako javno i još da se posle svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savet kako da se razvede. Ali, to nije jedino ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i ćerki, te da dete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno. Ona ide na to da Kristijana ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dete viđa samo u kontrolisanim uslovima. Ne znam šta će biti njeni argumetni za takav zahtev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam , kaže naš izvor blizak Ivani i dodaje:

PREPORUKA:   Mišel Gvozdenović se žestoko sukobio sa Kristijanom Golubovićem a jaila se i porodica Gvozdenovića

– Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali,sada joj je prekipelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu ćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!