.

Goica Tržan pobesnela na izjavu Kristijana Golubovića da je imao seks sa njom!

Goca besna zbog Golubovićeve izjave da je spavao sa njom

Youtube/TV HAPPY

Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika “Zadruge” i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića.

Naime, Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne odnose sa pevačicom, nakon čega je ona odlučila da progovori.

– Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam puno gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Skoro je izašlo nešto što me je potpuno zapanjilo. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu – rekla je Goca.

PREPORUKA:   Marija Kulić najavila da po izlasku iz rijalitija vodi Bebicu kod psihijatra!

– Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti o osobi koju nikada niste upoznali samo zato da biste povredili nekog drugog. To je baš onako ružno. Ali s obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe… e, pa neće olako proći. Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari – rekla je Goca Tržan.

  • SCENA
  • ESTRADA
  • Goca Tržan
  • Kristijan Golubović
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!