.

Ovo su razlozi za veliku tuču Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića (SNIMAK)

OTKRIVEN RAZLOG JEZIVE TUČE U ZADRUZI! Kristijan sasuo Urošu sve u lice – „Niko se sa mnom u konfliktu nije smejao“

Kristijan Golubović i Uroš Ćertić progovorili su prvi put o žestokoj tuči u Zadruzi 6.

 Zašto su se Kristijan Golubović i Uroš Ćertić potukli Zadruga Izvor: YouTube/Zadruga Official

Kristijan i Uroš sukobili su se u Zadruzi, nakon čega je Golubović kažnjen tromesečnim honorarom, a Ćertić je od produkcije zatražio medicinsku pomoć. Njih dvojica su sada za crnim stolom progovorili o razlogu sukoba, a Kristijan Golubović mu je sve sasuo u lice i žestoko zamerio sukob sa Adamom Labunskim.

Privatno me je Uki razočarao zbog konflikta sa Adamom. Nisam poverovao da će toliko surovo da ide. Nisam očekivao ni za Bilila, ali mi tako koga gotiviš skočiš za njega. Tad sam video da sa tobom nešto nije u redu jer imaš naglašen ego da pokažeš i dokažeš. Konflikt sa Jelenom, nisu mi se sviđale naočare, ono sa patikama… Ušli smo u konflikt jer mi se skupljalo. Mnogo puta si licemerno rekao da Kristijan ne može da ga zaštiti. Mnogo si me razočarao jer nisam očekivao da ćeš ući sa mnom u konflikt. Rekao si: ‘On je smešan’, niko se sa mnom u konfliktu nije smejao“, govorio je Kristijan.

PREPORUKA:   Oglasio se Taki Marinković, otac starlete Maje Marinković koja je kaskaderu otvorila glavu pikslom!

„Tebi treba da bude poniženje da me napadaš“, rekao je Ćertićm, a Golubović je dodao: „Ja napadam svako zlo. Mučenik je zbog pevanja doživao da ga jedan uništivač žurke utišava. Ti si za mene smešan“.

Ovako je izgledala prva tuča u Zadruzi 6:

PREPORUKA:   OGROMAN PREVARANT Marko Osmakčić ponovo vara narod, prvo lažirao smrt oca, zatim slagao da ima ogromnu kuću, sada ponovo u akciji!

„Ja tebe ne osporavam, znam za tebe i poštujem te. Ja vidim koliko surovo kritikuješ Maju koju znaš od treće godine, vidim šta njemu (Adamu) sledi za 10 dana“, istakao je Ćertić.

„Nisi ispravno postupio i sam znaš ili ne znaš, mislim da ne znaš jer nastavljaš sa nekim stvarima“, poručio je Kristijan, a Ćertić je ponovio: „Ponavljam da kao što Maju kritikuješ sledi i njemu, to treba da zna unapred“.

Naravno, moja ličnost ima dve medalje„, dodao je Golubović, a šta su još rekli jedan drugome pogledajte u videu ispod:

Suočavanje Kristijana Golubovića i Uroša ĆertićaIzvor: YouTube/Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!