.

Iva Grgurić bila u zarobljeništvu u spavaćoj sobi muškarca od 60 godina koji je u invalidskim kolicima!

IMAO JE 60 GODINA I ZAROBIO JU JE U STAN: Ugradio kamere u spavaću sobu i došao sa trojicom! Ivu je PAKLA SPASIO BOGATAŠ

Stariji je od nje 40 godina i bio je u invalidskim kolicima.

Izvor: YouTube/Zadruga Official/screenshot

Pobednica treće sezone rijaliti programa Hrvatica Iva Grgurić tokom boravka na imanju u Šimanovcima ispričala je svoju priču koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Njene tadašnje cimerke iz Zadruge otkrile su da je bila u emotivnoj vezi sa muškarcem koji je stariji od nje 40 godina, kao i da ju je držao po njihovim rečima u „zlatnom kavezu“, da je bio u invalidskim kolicima i da ju je maltretirao psihički, ali fizički.

Iva je nakon tih priča i sama ispričala šta se dešavalo u toj vezi.

U tim dezinformacijama ima istine. Neću iznositi ime, jer je poznat. Naime, teško mi je da pričam o ovome. On je tada imao 60 godina. 2014. godine sam pobegla od svojih roditelja i došla sam u Zagreb. Nisam imala nikog, iznajmila sam stan. Radila sam kao hostesa. Tada sam zaradila dosta novca. Kod roditelja nisam bila poželjna, pa sam ovamo našla stan. Tu me uveo pomoćnik od tog čoveka koga ne mogu da nazovem gospodinom. Njega sam upoznala nakon mesec dana nakon što sam boravila u njegovom stanu. Njegov pomoćnik me pitao da li sam voljna da upoznam vlasnika stana. Bila sam željna da to uradim, nisam imala nikog„, rekla je tada Iva i dodala:

Iva GrgurićIva GrgurićIzvor: Instagram/iva_grguric_official„Imao je svoj kafić, a ja sam se nadala da ću upoznati mlađeg i ne nekog ko je u stanju u kakvom je on. Bila sam jako mlada i naivna. Ja krećem od sebe, ako sam ja dobra osoba, to očekujem i od drugih. Ali, nije se tako ispostavilo. Sve je išlo super, on je meni punio frižider, posle nisam morala da platim stan, to mi je puno pomoglo. Treći, četvrti mesec sam ga upoznala sa majkom, mojim roditeljima je pomagao i mojoj braći. Bila sam mu jako zahvalna, mislila sam da mi ga je Bog poslao. Gledala sam ga kao očinsku figuru, dok me nije pokupio autom i odveo me do vrha Sljemena. Rekao mi je da postoji cena za sve što je radio za mene. Ja sam mu još uvek persirala„.

PREPORUKA:   Zorica Marković novac iz Zadruge odavno potrošila, a govorila o ulasku u novu Zadrugu

Ona je otkrila i kako je izgledao taj „zlatni kavez“.

Nije reč o prostituciji, on ništa meni nije mogao da uradi, on je invalid! Ja imam fobiju od toga, ja sad skupljam hrabrosti da vam to sve kažem i sve što kažem je istina! Gde sam stala… Došli smo do Sljemena, on je pomogao meni i mojoj familiji, tražio je nešto zauzvrat. Pitala sam se kako? Imaš dvoje dece! On kaže da moram da shvatim da ništa nije besplatno, ja samo tražim da nemaš nikoga i da budeš sa mnom, a ja sam ga pitala šta će da bude ako ja to ne želim? Bio je podvojena ličnost i rekao mi je da spakujem stvari i izađem iz stana. Kad me je vratio kući, ja sam zvala majku„, rekla je Iva i istakla da kod majke nije mogla da se vrati.

Ona mi je u tom trenutku rekla da zbog materijalnih stvari neke stvari moram da pregrmim i da ne mogu da se vratim kući. To nije opravdanje, ja ovo gledam kao da me Bog stavio na iskušenje i da izaberem između dva puta, jednog koji je popločan blagom i sjajem i put gde je nepoznato i gde ne znam šta će se desiti. Ja sam ga nazvala nakon tri dana roka i pristala sam na njegove uslove. To je trajalo godinu i nešto dana. Imala sam novac kad god sam htela, prostitucijom se nisam bavila. Mi smo se svaki dan čuli. Ja sam sa strane imala muškarce, ali on je meni branio da imam ikoga. On je meni ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju„, ispričala je tada uplakana Iva i dodala da je pakla spasio bogati dečko.

PREPORUKA:   Miljana Kulić napastvovala Mišela Gvozdenovića, želela da ga ljubi i mazi (SNIMAK)

Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobijala, bio je bezvredan! Ja sam tih godinu i po dana bila zatočenik u zlatnom kavezu. Ja opet kažem, kriva sam! Nakon svega toga, upoznala sam tadašnjeg dečka, zamolio me i znao je kakvih smo problema imali i zato mi je rekao da ga ne spominjem. Više nije bilo skrivanja, samo mi je on trebao da me izbavi iz tog pakla. Viđali smo se, ovaj je saznao. E, onda su počele torture. Ušao mi u stan sa trojicom. Jedan me uhvatio za vrat i nabio mi glavu u zid, izbacili su me iz stana bez ičega. Samo sam htela da budem slobodna. Od tog dana ja sam živela sa dečkom koji mi je pomogao da se dignem„, ispričala je ona tada kroz suze i otkrila da je mladić koji ju je spasio pakla iz bogate porodice i koji je u regionu poznat kao sin „kralja nafte“.

Tokom učešća u Zadruzi ona je stupila u vezu sa Filipom Đukićem, a par je nakon izlaska iz Zadruge neko vreme živo zajednom, međutim nedvano su se rastali.

Iva Grgurić, Filip Đukić Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!