.

Sanja Stanković čvrsto rešena da zadrži dete začeto u rijalitiju, sama će ga uzgajati ako zatreba! (SNIMAK)

NIKAD NE BIH POBACILA, SAMA ĆU ODGAJATI DETE: Haos u Zadruzi zbog Sanjine trudnoće – starleta iznela svoj stav! (VIDEO)

U „Beloj kući“ se povela rasprava o roditeljstvu i starleti koja sumnja da je u drugom stanju.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Sanja Stanković je pre nekoliko dana uradila test na trudnoću, koji je ispao negativan, ali nakon kog starleta nije prestala da sumnja da je u drugom stanju.

Naime, starleta čeka na lekarski pregled koji će zvanično utvrditi da li čeka dete Filipa Cara, a sada se u kući povela polemika o roditeljstvu i teškim sudbinama, te odrastanju pojedinih ukućana, na šta se nadovezala i Stankovićeva.

U kući je nastala haotična debata u kojoj su učestvovali mnogi takmičari, a Car, koji već danima razgovara sa Sanjom o svemu, je rekao šta misli:

„Meni je mama dala život, ona mi je dala život. Stavlja me u sitauciju, voditelj me diže, stavlja me u situaciju, a ja ne znam gde mi je glava. Šta će mi reći, to sam rekao i napolju njoj! Devedesetih godina kada je moja majka bila trudna, u jeku rata, otac na ratištu, muž joj je na ovoj strani, zovu je na telefon, prete joj, sa stomakom do zuba, zovu je da joj je muž ubijen, rodila je ćerku, posle dve godine rodila je mene. Slažem se i sa Rialdom i sa Čorbom, otac ili majka, sedi kod kuće, uz svoje dete, 100 % je otac ili majka, sedi kod kuće, nemaju primanja, šta je on? Neodgovoran! Odgovornost je dvosmislena!“, izjavio je Filip.

PREPORUKA:   Iz Zadruge postao predavač u elitnoj školi u Francuskoj!

Filip CarFilip CarIzvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreenSanja se potom nadovezala i istakla da će, ukoliko je trudna, roditi dete i odgajati ga i sama ako treba.

„Imam problem, ako je to tako, kako se nagađa, ja sumnjam na to, to menja ceo moj život ako se ispostavi da ja jesam u drugom stanju. Što se tiče debate, postoje i muškarci i žene koji su odgovorni i neodgovorni. Majin tata je bio odgovoran otac i nije je napustio, a na primer moj otac je ostavio mamu, nikad nije ni platio… Ja imam posledice što, bilo bi lepo da smo Filip i ja u vezi, da se volimo i da želimo, ali mi nismo. To je moja neodgovornost što sam dozvolila da se desi, ja nikada ne bih dozvolila da pobacim dete, ja ću roditi, ja ću ga gajiti, to je moje mišljenje, to je moj stav, bez obzira na sve, ja znam koliko se moja majka borila za mene, znam kako je mojoj mami dok gleda ovo!“, izjavila je Sanja.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović saopštio da je Maja Marinković provereno najbolja u krevetu, za seks!

Poslušajte:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!