.

Ljubavnica Tara Simov po diskvalifikaciji iz Zadruge divljala ulicama u skupocenom automobilu!

Sumanuta vožnja: Tara po izlasku iz „Zadruge“ divljala u mečki od 50.000 evra, vozila 180 na sat

Sudeći po putu pred njom, Tara je vozila iz Šimanovaca u pravcu Beograda
Tara Simov

Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz rijalitija „zadruga“, nakon što je polomila sve što joj se našlo pod rukom, ne prestaje da zabrinjava javnost svojim ponašanjem.

Osim agresivnog ponašanja, Tara je već dva puta pokušala da prereže sebi ruku komadima stakla i pločica, davila je svog dečka Nenada Aleksića Ša, a nakon diskvalifikacije, njeno problematično stanje se nije smirilo.

Naime, Tara je u noći nakon što je napustila „Zadrugu“ na svom TikTok nalogu objavila snimak na kojem vozi automobil Mercedes S400.

PREPORUKA:   Novi seks repera ša sa ljubavnicom Tarom Simov, pred ostalim učesnicima Zadruge 4! (SNIMAK)

Sudeći po putu pred njom, Tara je vozila iz Šimanovaca u pravcu Beograda, a brzina koju je dostigla bila je čak 180 kilometara na sat.

Ljudi su šokirani snimkom na kojem ona gotovo da se ne obazire na brzinu kojom vozi, već opušteno vozi i dodaje gas, te su usledili oštri komentari.

Ovoj devojci stvarno treba pomoć„, „Neka neko ovu ludu devojku skloni sa ulice, ubiće nekog„, „Stradaće, vidi se da nije sva svoja“, „Nisi sama na ovom svetu, ne možeš da divljaš, jer nije samo tvoj život u pitanju, ubićeš nekog“, samo su neki od komentara.

PREPORUKA:   Otkrivene tajne preljubnika repera Nenada Aleksića ŠA, problemi koje je imao sa Jelenom prate ga i u rijalitiju, bivša došla da mu zagorča život!

Inače, Mercedes S400 koji je Simova vozila je između 2014. i 2017. godišta, a cena takvog vozila kreće se oko 50.000 evra. Nije poznato u čijem automobilu je bila i ko joj je dao da vozi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!