.

Supruga preljubnika Nenada Aleksića šokirana odlukom repera da u zajednički stan useli ljubavnicu Taru Simov!

Ivana Aleksić je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli Taru!

Ivana Aleksić je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli Taru, devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli.

Ivana Aleksić je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli Taru! Screenshoot/Youtube

Tara Simov je juče za „Blic“ izjavila da se useljava u stan u kom je Nenad Aleksić Ša živeo sa suprugom Ivanom Aleksić, a reperova još uvek zakonita žena šokirala se kad je pročitala šta je zadrugarka izjavila.

Kako izvor „Blica“ blizak Ivani Aleksić otkriva, Nenadova supruga nije mogla da veruje šta Tara, koja je diskvalifikovana iz „Zadruge“, iznosi u javnost.

– Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa „Zadrugom“, jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša – navodi na početku naš izvor.

PREPORUKA:   Minu Vrbaški silovala dvojica muškaraca, zatvorili je i pretukli, otkrila za Uskrs u Zadruzi! (SNIMAK)

– Nije verovala kad je videla da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. „Ma, mala može da moli za oprost do sutra!“, rekla je Ivana besno nakon pročitane vesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo pre nego što će Tara doći u isti – dodao je dobro obavešten izvor.

PREPORUKA:   Kija Kockar imala jasnu poruku za ljubavnicu oženjenog čoveka: Čekaj kod kontejnera, jer nisi za bolje!

Simova je, podsetimo, u rijalitiju fizički nasrnula najpre na Miljanu Kulić, a onda i na Ša, da bi potom Tara porazbijala pola inventara na imanju „Zadruge“. Produkcija je potom juče donela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara izbačena iz „Zadruge 4“.

Izvor: svetplus.com/Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!