.

Majka Nece i Pece Tiktokera plaća advokata da tuži Zvezdana Slavnića!

Majka Nece i Pece angažuje advokata zbog Zvezdana Slavnića!

Majka zadrugara Nece i Pece angažuje advokata zbog Zvezdana Slavnića! Ja ću sutra da idem u Beograd, kaže vidno ljuta Julijana!

Majka Nece i Pece angažuje advokata zbog Zvezdana Slavnića! Foto: Youtube/Instagram

Sinoć se tokom emisije „Nominacije“ desio skandal.

Naime, Nenad Lazić Neca ustao je da iznese svoju nominaciju, te je tom prilikom za Zvezdana Slavnića i Aleks Nikolić izrekao da mu nije inspirativno da priča o odronima kao što su njih dvoje, te je Slavnić pobesneo i zaleteo se na njega, ali ga je obezbeđenje opkolilo i time sprečilo eksaliranje ovog sukoba.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić prekida ćutanje, odgovoriće na sve optužbe iz Elite

Necina i Pecina majka Julijana je bila besna kao ris zbog ovog dešavanja, te je oplela po Zvezdanu i zapretila da će ga tužiti:

„Ja sam se toliko potresla. On ima pravo da komentariše, ali nema pravo da ovaj skače na njega. Taj gospodin Slavnić, ne plašim ga se ni ja. Ko je on?! Ja ne želim da moj sin kaže onako kako je jutros, ali je i on njemu mogao tako da kaže. Psovali su mu mrtvog brata, moje mrtvo dete, niko nikog nije osudio.

PREPORUKA:   Pevačica Sandra Rešić i zadrugarka Ermina Pašovićse  posvađale zbog muzičara Vuka Moba!

On je rekao samo Anđeli tada: „Zaboravila si datum“. On što brani Anđelu, mene to ne zanima…Protiv Zvezdana sam, normalno. Ja ću sutra da idem u Beograd sa advokaticom!“ – zaključila je vidno ljuta Julijana za Pink.

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!