.

Nova žestoka akcija Zvezdana i Anđele, ona ispuštala krike koliko je bila u zanosu dok je imala zavrsnicu! (SNIMAK)

ANĐELA I ZVEZDAN PONOVO U ŽESTOKOJ AKCIJI Ona ZAJECALA OD JAČINE Slavnić joj do kraja ispunio sve njene fetiše i doveo je do vrhunca! (VIDEO)

Zvezdan se trudio da zadovovolji svaku fantaziju svoje lepše polovine, te je leteo po krevetu, pokazavši da je u punoj snazi.

Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić odlučio je da pribudi Anđelu Đuričić kako bi sebi dali oduška ispod pokrivača i krenuli sa ljubavni igrarijama.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se vratila u rijaliti pa rozvala Marka Đedovića, odgovorio joj da će iz Elite izaći u LUDAČKOJ KOŠULJI!

Printscreen

 

Anđela se nije bunila, te je odmah krenula u žestoku akciju. Njih dvoje su neumorno menjali poze, a Zvezdan se trudio da zadovovolji svaku fantaziju svoje lepše polovine, te je leteo po krevetu, pokazavši da je u punoj snazi.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!