.

Otkriven pravi razlog ulaska Janjuša u Zadrugu 6, uvalio se u ogromne probleme, morao je da pobegne u rijaliti, ogroman novac zarađuje!

RASKRINKAN PRAVI RAZLOG ULASKA JANJUŠA U ZADRUGU Uvalio se u OZBILJNE PROBLEME, bio primoran da pobegne, ZAPANJUJUĆE KOLIKO ĆE ZARADITI!

Kako napominje izvor blizak Janjušu, učesnik „Zadruge“ je ovog puta ušao u rijaliti kako bi otplatio kockarske dugove.

RASKRINKAN PRAVI RAZLOG ULASKA JANJUŠA U ZADRUGU Uvalio se u OZBILJNE PROBLEME, bio primoran da pobegne, ZAPANJUJUĆE KOLIKO ĆE ZARADITI!

Foto: Youtube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš koji je ponovo postao ucesnik „Zadruge 6“, a kako tvrdi izvor blizak rijaliti igracu, spreman je da ponovo osvoji bivšu devojku Aleksandru Nikolić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Janjuš je odlučio da ovog puta istraje do kraja u rijalitiju. Iako je nekoliko puta izlazio iz „Zadruge“ i bio diskvalifikovan, sada je smislio novu taktiku koja mu osigurava opstanak do kraja rijalitija. Unutra se nalazi nekoliko njegovih bivših devojaka, a on za sebe želi samo Aleksandru Nikolić. Svestan je da je ona trenutno sama i da se neće pomiriti sa Filipom Carem, tako da je ovo sada idealna prilika da je osvoji, ali i da sebi osigura opstanak – priča dobro obavešten izvor blizak Janjušu i dodaje:

PREPORUKA:   Zola prvi put govorio posle diskvalifikacije iz rijalitija, pričao o novoj trudnoći Miljane Kulić

– To se odmah primetilo i po njegovom ulasku. Krenuo je da priča sa Aleksandrom, provodi vreme, zajedno sa njom pali cigaretu. Osmehuje joj se, ali isto tako se vidi i da Aleks ne skida osmeh sa lica kada ga ugleda. Interesantno je i to da su se oni pre rijalitija dopisivali, te su između njih varnice već počele. Dok je bila sa Dejanom, Aleksandra je Janjušu krišom odgovarala na poruke, kako Dragojević ništa ne bi posumnjao. Rasplet situacije može da bude previše komplikovan u okviru rijalitija, ali će se Marko potruditi da ne otkrije Aleksandrinu burnu i mračnu prošlost. Dodatno razmišlja o tome da će to iznervirati Maju Marinković i tako ce joj se osvetiti za sve.

Printscreen Zadruga

Kako napominje izvor blizak Janjušu, učesnik „Zadruge“ je ovog puta ušao u rijaliti kako bi otplatio kockarske dugove.

– Marko se napolju zadužio i sada mu je rijaliti jedini spas. Obećao je bivšoj ženi da se više neće kockati, međutim ponovo ga je povuklo. Kada je otišao u Nemačku i otvorio lokal, počeo je dobro da zarađuje, ali je nakon toga počeo i da se kocka. U jednom trenutku je izgubio preko 3.000 evra na kocki, te ga je to mnogo iznerviralo. Nije danima mogao da dođe sebi. Cifre koje je gubio su se svakog dana sve više i više nizale, samim tim je ponuda da ponovo uđe u rijaliti bila najidealnija opcija.

PREPORUKA:   Svi očekuju povratak Janjuša a on uslikan na Zlatiboru pa u Beogradu
Printscreen

Janjuš je, prema rečima izvora, dobro inkasirao ulaskom u rijaliti ako ne bude izbačen pre vremena.

– Marko nam je rekao da je dobio dve hiljade evra nedeljno bez kazni naravno. To znači da ce svakog meseca imati sigurnih 8.000 evra. Ako se uz to uzme da u okviru rijalitija neće imati nikakve troškove, cifra na njegovom računu ostaje čista.

Tagovi
zzadruga 6 Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo miki đuzadruga 6 alo rs zadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 svadba zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Marko Janjušević Janjuš
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!