.

MC ALEKS otkrila Jovanu Matoru, razotkrila je kakva je, priznala šta očekuje

MC ALEKS RAZOTKRILA MATORU I IZNELA ŠOK DETALJE O NJOJ Progovorila o njenoj vezi sa Anitom, a onda frapirala priznanjem šta je očekuje!

MC Aleks progovorila o Matorinom odnosu sa Anitom.
MC ALEKS RAZOTKRILA MATORU I IZNELA ŠOK DETALJE O NJOJ Progovorila o njenoj vezi sa Anitom, a onda frapirala priznanjem šta je očekuje!

Foto: Youtube/Printscreen

Tokom emisije “Pitam za druga“, bivša učesnica “Zadruge 6“, uključila se u emisiju, te je voditeljskom paru koji čine Stefanu Miloševiiću Pandi i Anastasiji Buđić otkrla kako gleda na učešće Jovane Tomić Matore. Ovim povodom, ona se osvrnula na njihovo prijateljstvo, koje su pratila razne kontroverze, ali i na ljubavnu romansu koju sada ima Tomićeva sa Anitom Stanojlović.

– Aleks, kako teče tvoj život nakon “Zadruge 5“? – upitao je voditelj.

– Odmaram, moja modna linija izlazi za koji dan. Ne mogu da dočaram koliko je “Zadruga“ uticala na moju popularnost. Kad izađem na ulicu, ljudi me prepoznaju. Ostavila sam trag, to je neminovno – rekla je Aleks.

Da li je Anita iskrena u odnosu sa Matorom? – upitao je voditelj.

Printscreen

– Anita je upala u kandže. Nije ona kapacitet da bi se izborila sa Matorom. Anita nikad pre nije imala odnos sa ženom, ovo joj je prvi šut. Sad je potvrdila sve što godinama prati Matoru, a to je da je emotivni manipulator – kazala je Aleks.

PREPORUKA:   Lezbejka iz Zadruge Anita Stanojlović, u nervnom rastrojstvu redom lomila po kući rijalitija! (SNIMAK)

Neki govore da žene koriste Matoru da bi žule boravile u “Zadruzi“ – rekao je voditelj.

Ja nisam bila sa Matorom, a Anita jeste. Ona to koristi, jer je ona poklekla. Meni je krivo jer je Matora iskoristi za odnos, a onda kaže da ne želi da bude sa njom. Stekla sam utisak da je Jovani dosadno tamo – rekla je Aleks.

Matora te često spominje. Govori da ne ulazi u odnose zbog tebe – kazao je voditelj.

Printscreen

Nju često kopka da li sam je volela ili ne, čak i pored toga što sam više puta istakla da nikada nisam imala emocije prema njoj – rekla je Aleks.

– Zanimljivo je što si rekla da je Matora predator i ove sezone – rekla je voditeljka.

– Jovana ima jedan model zavođenja žena, koji godinama koristi. Jako je pažljiva, uvek tu za prijatelje – rekla je Aleks.

PREPORUKA:   Majka malog deteta, Anita, prevrnula Matoru pa u vreloj akciji skakala do plafona, Jovani se prelivao celulit, sve zabeležile kamere! (SNIMAK)

– Da li misliš da se Anita iskreno zaljubila u Matoru? – upitao je voditelj.

– Ne mogu da kažem da je voli, ali sigurno ima neku emociju. Postoji sa Anitine strane nešto, neka doza emocije, ali zaljubljena nije. Mislim da sad samo gura priču, jer je videla da je pojela go**o – rekla je Aleks.

Tagovi
Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zzadruga 6 zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 svadba zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 rijaliti MC Alex Jovana Tomić Matora
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!