.

Aleksandra Nikolić razgovarala sa produkcijom Zadruge i TV Pinka, imala je specijalne zahteve, postavila ULTIMATUM! (SNIMAK)

ALEKS IŠLA KOD PRODUKCIJE, TRAŽILA OVO! Nikolićeva dala ultimatum, ovim oštro zapretila

Kroz suze je presekla
ALEKS IŠLA KOD PRODUKCIJE, TRAŽILA OVO! Nikolićeva dala ultimatum, ovim oštro zapretila

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, u razgovoru sa Anom Spasojević otkrila je koji zahtev je postavila produkciji, nakon dešavanja sa Filipom Carem, preciznije nakon fizičkog nasilja koje se odigralo u ranim jutarnjim časovima u prostoriji za rehabilitaciju.

Aleks je bila odlučna u nameri da tu ne stavi tačku, te je postavila ultimatum da se na kapiju imanja u Šimanovcima dovede tim advokata. Ona jeste pominjala da će podneti tužbu protiv Cara, ali izgleda da je sada čitava stvar poprimila ozbiljniju konotaciju, te se podigla na višu razinu, ozbiljniju.

– Tražila sam na kapiji advokata. Ne zanima me, napao me je fizički. Neću se nimalo kajati. Sad posle ovoga, ma beži bre – rekla je uplakana Aleks.Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeženje je sprečilo dalji razvoj svađe.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić pokušavao da poljubi Aleksandru Nikolić, sami u izolaciji! (SNIMAK)
Tagovi
Aleksandra Nikolić ana spasojević Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!