.

Zadrugar Zvezdan Slavnić javno se odrekao od najmilijih, ćerku i majku ne želi u životu da vidi!

Zvezdan Slavnić se javno odrekao ćerke i majke: „Nikada me nećete videti, neću vas zvati u životu“

– Priznao sam, bio sam užasan tata – rekao je on
Zvezdan Slavnić

Printsktin: TvPink

Zadrugar Zvezdan Slavnić u žiži je javnosti od kako je ušao u Zadrugu, kako zbog javne prevare tako i zbog agresivnog ponašanja.

Naime, on je saznao da su njegova ćerka Sara i majka Slavica podržale njegovu bivšu suprugu, Anu Ćurčić da iznese sve informacije koje ima o njemu, što je prouzrokovalo da se javno odrekne od njih.

– Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete videti. Pa ćete da date blagoslov sledeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me videli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu – rekao je.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić posle žestoke svađe i loma svega što mu se našlo pred njim pokušao da pobegne iz Zadruge 6! (SNIMAK)

On je nakon ovih teških reči. krenuo da vreša Anu, a kako je Janjuš krenuo da je brani, Zvezdan je ušao u sukob i sa njim.

– Što tvoja žena nije došla ovde da priča o tebi? Ona je zvala Saru da joj da blagoslov da priča o tati i da tata ide u zatvor. E pa, Saro, dati ne kažem, bolje... – gunđao je Slavnić i na kraju priznao i sam da nije bio otac kakav je trebalo da bude:

PREPORUKA:   Zorica Marković prepričavala Ani Ćurčić razgovor sa Zvezdanom Slavnićem, otkrila razlog zašto je doživeo nervni slom i podivljao!

– Javiću im se na „Kukovdan“. Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio – i robija i ovo i ono.

(Telegraf.rs)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!