.

Objavljena fotografija Milene Kačavendeiz psihijatrijskog kreveta, oronulog i belog lica, nakljukana lekovima!

UZNEMIRUJUĆA FOTKA KAČAVENDE IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Bleda i iscrpljena nepomično leži bez ikakve facijalne ekspresije

O tome je otvoreno pričala pred milionima gledalaca, a sada je isplivala spomenuta fotografija na Tviteru.

Milena Kačavenda

Foto: Alo/Printscreen

Milena Kačavenda, nekadašnja kuma Ane Ćurčić, postala je učesnica „Zadruge 7 Elita“, a pred kamerama je iznela bolne detalje svoje prošlosti.

Milena je, naime, u emisiji “Pretres“ otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala Ani Ćurčić, a sa kojom je bivša prijateljica navodno ucenjuje.

PREPORUKA:   Zadruga 7 Elita PRVA TUČA: Čuburac razjareno krenuo da tuče Bebicu, Kačavenda udarila na Čuburca, DISKVALIFIKACIJA?!

O tome je otvoreno pričala pred milionima gledalaca, a sada je isplivala spomenuta fotografija na Tviteru.

– Postoji jedna fotografija na koju sam se ja šokirala, vezano za period posle moga razvoda. Otišla sam na kliniku koja se bavi bolestima zavisnosti. Slika moja je iz bolnice gde sam bila zbog insomnije i hiperbulimije. Uradili su mi psihoanalizu i rekli da je dobro što sam došla, završila sam 7 dana psihostabilizaciju – počela je Milena pa nastavila:

– Uzima moj selfi iz bolnice gde imam aparat koji stimuliše mozak da proizvodi hormon sreće. Tu fotografiju ona daje svojim lavicama. Ja sam je zaklela u dva dete da kada izađe da je odvedem na tu istu psihostabilizacij a kada je izašla nije htela da čuje, da bi meni pretila sa tim fotografijama – rekla je Milena.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević zvanično ulazi u Zadrugu 7 Elita, zapretio učesnicima nove Zadruge fizičkim obračunom!

Inače, Milenu je narod žestoko osudio nakon što je sve pred kamerama ismevala Rome i muslimane.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!