.

Bebica primoravao bolesnu Miljanu Kulić na razne prljavštine, sve je priznala Marija Kulić!

JEZIVA ISTINA O BEBICI: Primoravao Miljanu na stravične stvari, iskoristio Kuliće zbog novca, Marija sve priznala

I tokom prethodnih učešća, mnogi su bili stava da Bebica ima više ciljeve u „Zadruzi“, te da je zapravo iskoristio Miljanu kako bi ponovo ušao u rijaliti i zaradio novac preko nje.
JEZIVA ISTINA O BEBICI: Primoravao Miljanu na stravične stvari, iskoristio Kuliće zbog novca, Marija sve priznala

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić nedavno su ušli u novu sezonu rijalitija pod novim nazivom „Elita“, a pre samog ulaska su žestoko zaratili, pa je javnost svakodvnevno mogla da isprati razne međusubne prozivke, optužbe i iznošenje stvari iz prošlosti i njihovog odnosa.

Nakon što su ušli u Elitu, Miljana i Bebica ponašaju se gotovo kao da se ne poznaju, ne obraćaju pažnju jedno na drugo, međutim, netrpljeljivost između njih je i te kako primetna, što i nije čudno, s obzirom na stvari koje su iznosili.

PREPORUKA:   Prekid Elite uživo zbog Miljane i Bebice, najvljena tužba i krivična prijava!
Miljana i Bebica

Printscreen

I tokom prethodnih učešća, mnogi su bili stava da Bebica ima više ciljeve u „Zadruzi“, te da je zapravo iskoristio Miljanu kako bi ponovo ušao u rijaliti i zaradio novac preko nje.

Jednom prilikom kada je Bebica ušao u klinč sa Miljaninim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, tada su u toku svađe izgovorene teške reči, a između ostalog je Macanović optužen da je u kandžama poroka.

– Stvari koje je meni Miljana rekla pred kamerama da je bila situacija, zaklela mi se, da je on u nekim momentima zagovarao njenog oca dok je ona otuđivala novac za kocku. Video sam da me nije slagala, on je znao šta ona radi. Neka ode na poligraf i ako prođe na tom pitanju neka se meni odbije 10 hiljada evra – rekao je tada Zola, na šta se umešala i Miljana, te dodala:

Nenad Macanović Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Pričala sam ja mami da se on nada njihovoj smrti još pre nego što sam planirala da se pomirim sa Zolom. Evo i ja nudim 10 hiljada evra, mi ukupno 20 hiljada evra za taj poligraf – rekla je Miljana. – Vidim da im je mnogo dosadno, ne znaju da se maze, pričaju o budućnosti, ovo je njihova dosada jer ne znaju o čemu da pričaju, pa je ona počela da vraća od kulina bana i dodaje 30 posto na istinu i optužuje Nenada, njihov viši cilj je da odvoje Nenada da se posvađamo kako bi ona na kraju ostala sama. Meni je jedan čovek rekao da je njegovoj prijateljici Bosanac uzeo i stan, pare, novac, tako mi je rekao da sklonim Miljanu od njega – završila je Marija.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Bebica primoravao bolesnu Miljanu Kulić na razne prljavštine, sve je priznala Marija Kulić!”

  1. […] Marija Kulić odlučila je da otkrije da li će se naći u popularnom rijalitiju „Elita 7„. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!