.

Sofija Una Manić slala uvredljive poruke Sanji Stanković, bura komentara na mrežama!

„PROSTAKUŠA, POŠTIKLENI OPANAK“ Isplivala ŠOK prepiska Sofije Une, slala SKANDALOZNE poruke Stankovićki, a tek šta je PISALA NJOJ!

"PROSTAKUŠA, POŠTIKLENI OPANAK" Isplivala ŠOK prepiska Sofije Une, slala SKANDALOZNE poruke Stankovićki, a tek šta je PISALA NJOJ!

Uvredljive poruke Sofije Une Manić, koje je svojevremeno slala Sanji Stanković, izazvale su buru komentara na mrežama, a sada su isplivali novi detalji.

Sofija Una je, podsetimo, samo nekoliko dana nakon useljenja u „Zadrugu“ stupila u blizak odnos sa Matorom, a nagađalo se da li će stupiti u emotivnu vezu.

Sanja Stanković

foto: Printscreen/Red TV

Ubrzo su se posvađale, a Matora se usresredila na novu simpatiju – Ivanu Puzić, a istovremeno je otkriveno da je Sofija Una još ranije najstrašnije vređala Sanju Stanković, tadašnju Matorinu izabranicu. Da je pokušavala da ih na sve načine rastavi, dokazuju i poruke koje je slala direktno Matoroj.

PREPORUKA:   Željko Mitorvić u rijalitijima promoviše nasilje - kriminalce, ubice, sponzoruše lakogmorala i prostituke, a navodno se bori protiv internet nasilja!
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Pink

Jao, Matorić, hvala Bogu što si se sklonila od ove budaletine. Sanja je j*bena prostakuša takve vrste. Ne možemo gledati emisiju koliko je iritantna. Nepristojna, neopravdano uobražena. Ne ume da govori, da akcentuje reči, a pokušava da govori kao mi, Beograđani. Pa, jh*bem mu miša. Pričaj devojko svojim naglaskom, bila bi slađa i prirodnija, ali ovo laktanje. – pisala je Una Matoroj.

Sedimo i pričamo sada koliko si ti nama pozitivac i šećerac, a ona. Ne možemo emisiju zbog nje da pratimo. Koliko ti imaš iks faktor, talenat za ples, glumu, scenu generalno, a ona. Poštikleni opanak bez pedigrea, realno! Sve najlepše i beži od takve! Ti si sto svetlosnih godina iznad ovih provincijalki bez porekla, pedigrea, ne zna bre za početak da govori! A svi su joj krivi, sa svima te zavadila. Da nije malo u kompleksima Sanjinim? – pisala je svojevremeno Sofija Una, u julu 2020. godine.

PREPORUKA:   Dalila se zbog ljutnje nakon Zadruge nije videla sa majkom!

Kurir.rs/Pink

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!