.

Sofija Una Manić slala uvredljive poruke Sanji Stanković, bura komentara na mrežama!

„PROSTAKUŠA, POŠTIKLENI OPANAK“ Isplivala ŠOK prepiska Sofije Une, slala SKANDALOZNE poruke Stankovićki, a tek šta je PISALA NJOJ!

"PROSTAKUŠA, POŠTIKLENI OPANAK" Isplivala ŠOK prepiska Sofije Une, slala SKANDALOZNE poruke Stankovićki, a tek šta je PISALA NJOJ!

Uvredljive poruke Sofije Une Manić, koje je svojevremeno slala Sanji Stanković, izazvale su buru komentara na mrežama, a sada su isplivali novi detalji.

Sofija Una je, podsetimo, samo nekoliko dana nakon useljenja u „Zadrugu“ stupila u blizak odnos sa Matorom, a nagađalo se da li će stupiti u emotivnu vezu.

Sanja Stanković

foto: Printscreen/Red TV

Ubrzo su se posvađale, a Matora se usresredila na novu simpatiju – Ivanu Puzić, a istovremeno je otkriveno da je Sofija Una još ranije najstrašnije vređala Sanju Stanković, tadašnju Matorinu izabranicu. Da je pokušavala da ih na sve načine rastavi, dokazuju i poruke koje je slala direktno Matoroj.

PREPORUKA:   Mensur Ajdarpašić i Milena Kačavenda veoma prisni u kafiću, sada je razjašnjeno o poljubcu!
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Pink

Jao, Matorić, hvala Bogu što si se sklonila od ove budaletine. Sanja je j*bena prostakuša takve vrste. Ne možemo gledati emisiju koliko je iritantna. Nepristojna, neopravdano uobražena. Ne ume da govori, da akcentuje reči, a pokušava da govori kao mi, Beograđani. Pa, jh*bem mu miša. Pričaj devojko svojim naglaskom, bila bi slađa i prirodnija, ali ovo laktanje. – pisala je Una Matoroj.

Sedimo i pričamo sada koliko si ti nama pozitivac i šećerac, a ona. Ne možemo emisiju zbog nje da pratimo. Koliko ti imaš iks faktor, talenat za ples, glumu, scenu generalno, a ona. Poštikleni opanak bez pedigrea, realno! Sve najlepše i beži od takve! Ti si sto svetlosnih godina iznad ovih provincijalki bez porekla, pedigrea, ne zna bre za početak da govori! A svi su joj krivi, sa svima te zavadila. Da nije malo u kompleksima Sanjinim? – pisala je svojevremeno Sofija Una, u julu 2020. godine.

PREPORUKA:   Bebica sa devojkom u krevetu u rijalitiju pred kamerama, Miljena ne sluti šta joj se radi iza leđa!

Kurir.rs/Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!