.

Kristijan Golubović ponovo preti u rijalitiju, trudna žena se sladi njegovim pretnjama i podržava ih!

„KAD TE DOHVATI ZA TU CRNU PERIKU“ Kristijan Golubović ponovo preti, njegova trudna verenica ODUŠEVLJENA I OVIM REČIMA

Nakon što je u toku današnjeg dana zapanjila mnoge opravdavanjem nasilja koje je počinio njen verenik Kristijan Golubović nad Urošem Ćertićem, nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević je nastavila da iznosi stavove u istom maniru.

Kristina Spalević

Foto: TV Pink / screenshot Kristijan Golubović

Naime, Kristina je na društvenim mrežama podelila video zapis nastao na imanju u Šimanovcima na kom se čuje kako Kristijan jednoj od učesnica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ poručuje: „Je l’ znaš da će da te ‘tepa’ Kristina? Kristina kad te dohvati za tu crnu periku i kad počne da te ‘vožnja’…“.
Foto: instagram/kristina_spalevic / InstagramKristina Spalević

PREPORUKA:   Dalila Dragojević kroz skandale i poniženja došla do novca, sada zaradjuje 2000 evra dnevno!

– Kad te čovek poznaje – prokomentarisala je uz osmeh ovaj snimak Spalevićeva, a zatim izdvojila deo intervjua koji je ranije dala za „Srbiju Danas“, u kom u sličnom maniru poručuje:

– Raščerupala bih devojku koja krene na Kristijana.
Kristina Spalević Foto: Milan Ilić / RingierKristina Spalević

Podsetimo, povodom gorepomenutog incidenta, Kristina je u toku današnjeg dana izjavila: „Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče ceo dan nervirala zbog onog dečka (Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam videla da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mesto.“

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!