.

Tara Simov oštro odgovorila Kristijanu Goluboviću: Trudnu ženu dodvakodnevno dovodiš do stresnih situacija, bacanje na sto i udarci u rebra!

BACANJE NA STO I UDARCI U REBRA- Nove optužbe na račun Kristijana Golubovića: „Dovodiš trudnicu u stresne situacije“

Nakon što je zadrugar Kristijan Golubović uputio čitav niz uvreda na račun novopečene voditeljke Tare Simov, ona mu je uzvratila putem društvenih mreža.

Kristijan Golubović Foto: TV Pink / screenshotKristijan Golubović

– Uopšte neću davati previše na značaju Kristijanu Goluboviću, ali ću se potruditi da sada u par rečenica, što se mene tiče, završim ovu temu. Komentarisanje mog fizičkog izgleda od strane takve teleće glave je doista nepotrebno, shodno njegovom izgledu (da li sam smršala i imam li bubuljice na licu) – počela je izlaganje na Instagramu Tara.

– To da sam ja njega šutirala, verujem da sama rečenica „Tara šutirala Kristijana“ je besmislena, shodno razlici u visini, kilaži, jačini, a i godinama. Takođe, narod je svedok nasilju koje sam ja pretrpela od Kristijana Golubovića, od monstruoznih udaraca pesnicama u rebra, bacanja na sto i griženja za glavu.
Tara Simov Foto: Ivan Radulović / Ringier

PREPORUKA:   Oglasio se Čupo Kalač posle prozivanja da je bankrotirao, najavio ulazak u Zadrugu 6

Tara Simov

– Još uvek imate taj klip, a rado ću vam ostaviti i link ovde – dodala je Simova uz snimak scene koju je opisala, a koja se odvila na imanju u Šimanovcima, u jednoj od sezona rijaliti šou-programa „Zadruga“.

– Na koji god način, ako je iko u mogućnosti, nek prenese Kristijanu da treba da razmišlja o tome kako se ponaša, šta radi i da napolju ima trudnu devojku zbog koje treba da ostane staložen i ne dovodi nju u stresne situacije.
Tara Simov Foto: instagram/tarasimov / InstagramTara Simov

PREPORUKA:   Tara Simov objavila fotošopiranu sliku, svi je ismevaju i kritikuju, negativni komentari samo izlaze!

Podsetimo, Golubović je početkom septembra tekuće godine postao učesnik trenutno aktuelne, šeste sezone spomenutog TV formata, dok se Tara nije uputila ka Šimanovcima budući da je potpisala ugovor sa jednom televizijom i postala voditeljka.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!