.

Tajni ugovori učesnika zadruge po kojima imaju velike beneficije u rijalitiju a i različite kazne

OTKRIVENE TAJNE ZADRUGARSKIH UGOVORA! Neki od njih su privilegovani, a na osnovu ovoga dobijaju kazne!

Samopovređivanje nije sankcionisano
OTKRIVENE TAJNE ZADRUGARSKIH UGOVORA! Neki od njih su privilegovani, a na osnovu ovoga dobijaju kazne!

Printscreen

Rijaliti šou program Zadruga traje već petu godinu za redom i kako rezultati gledanosti pokazuju i dalje obara sve rekorde.

Interesovanja za ovaj fenomen ne pada, a iako publika mnogo zna o pravilima produkcije, ovi detalji su ostali nepoznati.

Ugovori koje zadrugari potpisuju s produkcijom ovog formata prava su misterija. Zahvaljujući različitim izvorima, mediji su navodno uspeli da saznaju zašto pojedini zadrugari izlaze iz rijalitija u minusu, iako su dogovorili bahate honorare.

E-stock

Naime, u delovima ugovora koji rijaliti učesnici potpisuju s Pinkom stoji da moraju poštovati sva stroga pravila koja su propisana. Naime, pored onih za koja svi znaju, postoje i klauzule koje je štampna, navodno, otkrila:

PREPORUKA:   Nezabeležena kazna u rijalitijima, Dalila Dragojević Mujić kažnjena sa 1 000 000 dinara zbog izrečenih laži o TV Pink i zbog bekstva iz rijalitija!

– Najstrože je zabranjeno fizičko nasilje, uništavanje inventara u imanju na Šimanovcima, uvrede na verskoj i nacionalnoj osnovi, ali i nepoštovanje pravilnika ponašanja kada su emisije u pitanju.

Printscreen

– Svima je poznato da voditelji u toku programa opominju zadrugare kako gube novac u visini nedeljnih honorara tokom emisija „Pitanja gledalaca“, „Gledanje snimaka“ ili „Pitanja novinara“ – naime, svi učesnici uglavnom padnu zato što ne ćute i prave nered u toku emisije.

– Lomljenje kamera i ostalog inventara, od čaša, preko tanjira do nameštaja navodno se posebno naplaćuje – više nego u realnom svetu.

– Spavanje je takođe kažnjivo, tako da mnogi učesnici, iako im voditelji ne napomenu, izgube određenu svotu novca ako spavaju u nedozvoljenom terminu. Zadrugari mogu da spavaju nakon završetka emisija, i u toku dana imaju termin predviđen za to.

PREPORUKA:   Isprošena voditeljka Dušica Jakovljević pred hiljadama svedoka!

Foto: Youtube/Printscreen

Fizičko nasilje je strogo zabranjeno, a pored oduzimanja honorara učesnicima prve i druge sezone sledila je i diskvalifikacija, sve do pojave Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša kao para. Od tada je navodno emotivnim partnerima dozvoljeno da svoje probleme rešavaju na način koji žele, dok ne pređu granicu ugrožavanja tuđeg života, medijima je navodno otkrio izvor blizak produkciji.

Ove godine, Maja je iz Zadruge 5 diskvalifikovana nakon 14 tuča sa Carem, a produkcija ju je već ranije opominjala oduzimanjem honorara.

Printscreen

Miljana Kulić takođe je diskvalifikovana u ovoj sezoni, tek nakon što je pustila krv svom tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli, koji je u toku rijalitija izjavio da je neće krivično goniti zbog fizičkog napada.

Tara Simov je u prethodnoj sezoni kaženjna diskvalifikacijom kada je u napadu besa krenula da lupa i uništava inventar Zadruge.

Printscreen

Deniz Dejm nije dobila diskvalifikaciju ove sezone, ali je rekorderka po visini honorara koji joj je navodno skinut zbog nasilja. Nakon fizičkog obračuna sa Sandrom Čaprić, Deniz je oduzet tromesečni honorar, a nakon sukoba sa Irmom Serjanić, skinut joj je mesečni.

Da su neki učesnici Zadruge navodno privilegovni, javna je tajna. Mnogi detalji tzv. privilegovanih ugovora nikad neće ugledati svetlost dana, ali informacije su umele da pronađu put do široke javnosti.

Foto: Youtube/Printscreen

Anabela Atijas za vreme učešća u trećoj sezoni ovog rijalitija, imala je uslov da je produkcija ne snima golu u toaletu ili kupatilu.

Miljana Kulić imala je privilegije, pa je čak u sklopu Zadruge, dobila i apartman za svog sina Željka, te da ga čuva dadilja ili brat njene majke, koji nisu smeli da budu snimljeni. Miljana je takođe zahtevala od produkcije da Željko ide u vrtić, što joj je bilo omogućeno dok je bila u Zadruzi 3 i Zadruzi 4.

Saznalo se da navodno i Stefan Karić ima posebne uslove u ugovoru, jer zbog zdravstvenih problema koristi zaseban toalet, a ne onaj zajednički.

Foto: Youtube/Printscreen

Spekulisalo se da su pored njih posebne privilegije imali i Maja Marinković, Luna Đogani, Marko Đedović, Lepi Mića, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević.

Od Zadruge 1 neki učesnici su skolni da vrše nasilje sami nad sobom, a najveću reakciju javnosti izazvalo je agresivno ponašanje Dejana Dragojevića za doček srpske Nove godine kada je sebi staklenom flašom otvorio glavu.

Printscreen

Sloba Radanović i Luna Đogani takođe su više puta naudili sebi, lupajući delovima tela u zidove, što je bio slučaj i sa Majom Marinković, ali navodno nisu snosili finansijske posledice zbog toga.

Dejan je nakon svog ispada bio „na poštedi, kao onomad Luna“, kako je saopštio voditelj Milan Milošević, a Dalili je, kao i Dejnau nakon lomljenja stakla ukazana lekarska pomoć.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!