.

Viki Mitrović obrukala porodicu, zatvorena joj vrata kuće po završetku rijalitija!

PORODICA RAZOČARANA?! Zadrugarka nema gde da se vrati, niko nije na njenoj strani?!

Porodica je u šoku
PORODICA RAZOČARANA?! Zadrugarka nema gde da se vrati, niko nije na njenoj strani?!

Printscreen

Iako Viktorija ne beži od toga da ponovo rodi, njena baka Regina ne želi da je primi u kuću, posle svega.

Naime, ona je navodno očajna zbog toga kako se unuka predstavila u rijalitiju.

– Regina je van sebe! Samo joj je ova sramota trebala! Ajd što se saznalo da je Viki kao mala bila silovana, to nije njena sramota, ali su ih posle toga svi u selu Pločice popreko gledali. Onda je nešto Viki pričala da je imala mušterije, a zna se na šta se misli kad se to kaže. Pa svaki dan naskače na Marka u rijalitiju, ne gleda ni koje je doba dana i noći, da li je porodica ili dete gleda. Viktorija zna da je Socijalna služba već dolazila, da sumnjaju da zanemariju dete, još sad ako je trudna, to je katastrofa. Kaže Regina da planira da se iseli iz sela jer od bruke i sramote ne sme da izađe na ulicu! Mi joj kažemo da se ne pravi luda, nema šta ona da se sklanja i da se krije, jer to nije njena nego Viktorijina sramota. Sad je mnogo ljuta. Baš sam je juče srela, kaže da ako joj je unuka trudna da joj neće dozvoliti da se vrati kući, I da na nju ne računa oko odgajanje deteta jer joj već jedno čuva – izjavio je izvor za pomenuti portal.

PREPORUKA:   Tara SImov slala signale reperu Nenadu Ša, prebledeo je kada je uočio na desetine balona koji lete! (SNIMAK)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Podsećamo, Viki je javno iznela detalje brutalnog zločina koji joj se dogodio u selu Pločica, u blizini Kovina. Naime, ona je do detalja ispričala kako ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, nakog čega su svi zanemeli.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!