.

Majka Zvezdana Slavnića komentarisala ženidbu sa Anđelom Đuričić

OGLASILA SE ZVEZDANOVA MAJKA Spomenula i Anđelu – evo šta planiraju: „Veza se mora prihvatiti“

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz rijalitija „Zadruga 6“, nakon čega su otišli u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, gde se i trenutno nalaze.
Zvezdanova majka spomenula Anđelu javno Foto: Zadruga Official, Instagram / screenshotZvezdanova majka spomenula Anđelu javno

Kontroverzna Crnogorka će sad imati priliku i da upozna Zvezdanovu majku Slavicu, koja je na početku bila protiv njihove veze, ali je onda odlučila da pruži punu podršku sinu i okrene leđa bivšoj snajki Ani Ćurčić.
Anđela i Zvezdan po napuštanju rijalitija

Foto: Ana Sabotinovski / RingierAnđela i Zvezdan po napuštanju rijalitija

PREPORUKA:   MMA Borac Stanislav Krofak i dalje zaljubljen u Mionu, GUTA je očima!!

– Slavica jedva čeka da vidi Zvezdana. Čuli su se telefonom i sve vreme su plakali. Mnogo su se uželeli jedno drugog. Zvezdan joj je objasnio da voli Anđelu i da ona mora prihvatiti njegovu odluku i tu vezu. Dogvorili su se da svo troje idu na ručak gde će o svemu pričati – kaže izvor blizak Slavniću za „Informer“ i dodaje:

– Ana joj nije više omiljena snajka jer joj je Zvezdan rekao koliko mu je zla nanela u „Zadruzi“. Slavica joj neće zaboraviti sve što je na nju uradila, ali je ipak promenila o njoj mišljenje, shvatila je da nije tako sjajna snajka kako se predstavljala.

PREPORUKA:   Tužno sećanje Marije Malivuk: Pucao u stomak pa overio u glavu!

Slavica se sad oglasila i otkrila da će uskoro imati susret sa sinom i novom snajkom.

– Jedva čekam da vidim sina. Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!