.

Starleta ANđela Đuričić je dobila OTKAZ kao voditeljka, obratila se Ana Ćurčić

Ana Ćurčić se OGLASILA POVODOM OTKAZA Anđele Đuričić na televiziji, evo šta zna o celoj situaciji: „SVAKO BIRA SVOJ PUT“

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u „Zadruzi 6“ postala je voditeljka na jednoj televiziji, a posle šest meseci poslovnog angažmana, dobila je kako smo pisali otkaz.

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić Foto: Milan Ilić, Ringier / RingierAna Ćurčić i Anđela Đuričić

Anđela se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i potvrdila da više ne radi na televiziji na kojoj je radila kao voditeljka, a sada je celu situaciju prokomentarisala i njena suparnica Ana Ćurčić, koja je nedavno dobila poslovni angažman na istoj televiziji.

PREPORUKA:   Besna starleta STanija Dobrojević ispljuvala Aneli Ahmić i sestru!
Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

– Ne znam ništa o tome. Sada od tebe čujem to. Došla sam juče sa puta. Svejedno mi je da li Anđela radi na toj televiziji ili ne. Svako sebi bira put – rekla je Ana za „Srbiju Danas“.

PREPORUKA:   Uplašeni Uroš Stanić umire od straha zbog pomirenja Janjuša i Aneli!
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Foto: Screenshot/Zadruga, Snežana Krstić / Ringier

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Podsetimo, Anđela je u rijalitiju „Zadruga 6“ otpočela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac i u dugogodišnjoj vezi sa Anom Ćurčić. Anđela je iz „Zadruge“ diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj „avanturi“ došao kraj.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!