.

Vikendica Uživo

TV Rijaliti Uživo – 24 sata gledanje na internetu, besplatno

Vikendica Uživo

Uživo Rijaliti Vikendica

Youtube rijaliti uzivo gledanje online, internet UŽIVO Vikendica

Najpopularniji likovi sa Youtube – youtuberi i influenceri iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije ušli su u vikendicu u blizini Sarajeva, gde će živeti zajedno narednih 56 dana. UŽIVO gledanje na muzičko-zabavnoj mreći EMDC, a na TV O kanalu biće pregled najzanimljivije trenutke dana, svako veče u vremenu od 21 do 22 sata.
Pogledajte kako je proteklo useljenje u vikendicu sa BIOGRAFIJAMA učesnika rijalitija VIKENDICA:

 

image
U ovoj vikendici će odsjesti učesnici rijaliti showa

U reality showu Vikendica učestvovat će tik-toker Zhenwei Xiang poznatiji kao Kinešče, Milan Petrović (Milan Psiho), Nena Petrović (Princeza Psiho), Matija Lazarević (LAYZ), Milica Blečić, Ena Avdić, Mirza Demirović (Neki Jutuber) i Tijana Simić (Tixyca).
image
Kuća rijalitija Vikendica

– Vikendica je online i televizijska emisija zabavnog karaktera. Svi učesnici ovog showa su itekako poznati na društvenim mrežama Instagramu, Tik-Toku i Youtubeu. Zajedno imaju čak više od 2,5 miliona pratilaca, pa očekujemo da će Vikendica izazvati veliki interes publike u BiH, Hrvatskoj, Srbiji i drugim zemljama regije. Publika će biti posebno oduševljena kada otkrijemo ime specijalnog gosta ovog showa. Riječ je o još jednoj balkanskoj internet zvijezdi, ali neka njeno/njegovo ime još neko vrijeme ostane tajna, rekao je Damir Hasović, producent reality showa Vikendica.

image
Izgled vikendice u kojoj će boraviti učesnici rijalitija

Pjevačica Ana Nedeljković, poznatija kao Enn La Rush, preuzet će ulogu voditeljice showa. Ana je iz Beograda, ima 20 godina i pobjednica je prve sezone reality showa Letni kamp u Srbiji 2018. godine.

 

Vikendica Šou
Vikendica Uživo
Vikendica rijaliti šou
Vikendica Youtube uživo
Vikendica yutjub uzivo
TV rijaliti Vikendica
Vikendica live stream
Besplatno gledanje rijaliti Vikendica
Vikendica TV Rijaliti uživo gledanje na internetu
Vikendica 2021 uživo

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!