.

Asmin Durdžić: Posteljina nepromenjena 3 meseca, bez kupanja, itd!

NE KUPAJU SE, NE MANJAJU POSTELJINU PO TRI MESECA! Oglasio se Asmin Durdžić, žestoko opleo po Aneli: I meni je to radila!

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su nesumnjivo najintrigantniji par u Eliti, a sada se oglasio i njen bivši Amin Durdžić
Asmin Durdžić

Foto: Printscreen/Foto: Hype

Rijaliti učesnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, u četvrtak veče su po ko zna koji put stavili tačku na svoj odnos, ipak sudeći po njihovom odnosu raskid nije dugo trajao jer su jutros uhvaćeni kako spavaju zagrljeni u rehabu.

PREPORUKA:   Skinula se zbogna voditelja rijakitija Elita

Janjuš je optužio Aneli da je bezdušna, da je folirant, a sada se oglasio i njen bivši muž Asmin Durdžić.

Vide gledaoci sve, da je ona najveći folirant i bezdušna. Kune se u dete, pa pogazi reč, to njoj ništa nije novo. I meni je to radila, kune se u dete, pa slaže – priča Asmin, koji kaže da svojoj bivšoj i Janjušu želi da ostanu zajedno.

Aneli Ahmić

Printscreen

Svakako su jedno za rugo, imaju iste stavove u životu – da lažu, petljaju, foliraju, da se kunu u decu, da slažu, ne kupaju se, ne menjaju posteljine po tri meseca… Isti su, treba da budu zajedno. Ja im želim celu ljubav ovog sveta i nadam se da će ostati do kraja života zajedno – rekao je Asmin za Pink.rs.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!