.

Sandra Rešić preživela silovanje?!

SANDRU REŠIĆ MUŠKARAC POKUŠAO DA NAPASTVUJE! Nakon nastupa je ščepao i počeo da je dodiruje po ZADNJICI, reagovalo OBEZBEĐENJE

SANDRU REŠIĆ MUŠKARAC POKUŠAO DA NAPASTVUJE! Nakon nastupa je ščepao i počeo da je dodiruje po ZADNJICI, reagovalo OBEZBEĐENJE

Foto: Kurir televizija

Kako jedan portal saznaje, poznatu pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija Zadruga 7, Sandru Rešić pokušao je da napastvuje fan posle nastupa.

Naime, kako je otkrio izvor koji se zatekao na licu mesta, fan je Sandru zamolio za zajedničku fotografiju, na šta je ona ljubazno pristala, a onda je pokušao da je dodiruje po zadnjici i da je vuče ka sebi.

PREPORUKA:   Miona Jovanović propada u zemlju od sramote, Krofak sve ispričao!
Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

– Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji – otkrio je izvor koji se zatekao na licu mesta.

PREPORUKA:   ŠA napao Mionu i Stanislava, vikao iz sveg glasa!

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!