.

Aleksandra Nikolić neprepoznatljiva bez šminjke!

Neprepoznatljiva – ALEKSANDRA POKAZALA PRAVO LICE! Nikolićka bez trunke šminke! Radila USTA, JAGODICE, VILICU… Gore mreže, pljušte KOMENTARI

ALEKSANDRA POKAZALA PRAVO LICE! Nikolićka bez trunke šminke! Radila USTA, JAGODICE, VILICU... Gore mreže, pljušte KOMENTARI

Foto: Printscreen, Ana Paunković

Aleksandra Nikolić se trudi da u „Zadruzi“ uvek bude sređena, ali je u nedelju veče ipak stala pred kamere bez trunke šminke.

Ona je ovim postupkom iznenadila svoje fanove, koji su ređali komentare na društvenim mrežama. Mišljenja su podeljena, nekima se Aleks sviđa u prirodnom izdanju, dok ima i onih koji su joj poručili da prvo kad ustane nakon umivanja na svoje lice nanese šminku.

PREPORUKA:   Maja Marinković i Uroš Rajačić uskoro u ljubavnoj vezi!
Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Ovo izdanje pokazalo je i da je Nikolićka doradila lice filerima. Iako tvrdi da nema ništa veštačko na sebi, ipak je onima koji su dobro pogledali snimak i fotografije jasno da je doktor estetske medicine ipak imao tu posla.

Ona je, dok je bila u vezi s Dejanom Dragojevićem, na njegov nagovor izvadila silikon iz usana. Nakon što se oporavila od te operacije oblikovala ih je hijaluronom. I jagodice je popunjavala, a i ima botoks na čelu. Jedino što nije sredila su podočnjaci.

PREPORUKA:   Skinula se zbogna voditelja rijakitija Elita
Aleksandra Nikolić
foto: printscreen

Ja sad nemam ništa na licu. Šta ja imam urađeno? Moja usta su i moj nos, sve je moje. Jedino malo što mi je dodala vilicu. Nema ništa izopersano, ja sam prirodna lepa devojka – rekla je Aleksandra svom dečku Filipu Caru koji nije poverovao u to.

– Dobro, ne mlati puno – poručio joj je on.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!