.

Spremaju se novi šokantni učesnici da udju u Zadrugu 6,intimni sa najvećim prijateljima i neprijetaljima!

NJIH DVOJE ULAZE U ZADRUGU 6: Zadrugarka će se slediti kada ga bude videla na kapiji – Imala je intimne odnose s njegovim neprijateljem

Mensur Ajdarpašić koji je osvoji četvrto mesto u „Zadruzi 5“, vraća se u rijaliti kako bi se suočio sa svojom bivšom devojkom Milicom Veselinović.
Zadruga Foto: Pink / screenshotZadruga

Osim njega u Belu kuću će se usliti i frizerka iz Beograda Žana Đorđević, koju će tamo sačekati njena bivša devojka Jovana Tomić Matora.

– Mensur je besan na Milicu jer je imala intimne odnose s njegovim neprijateljem Filipom Carem. Rekao mi je da je baš razočaran u nju jer se pravila da je fina i poštena, a odmah se smuvala sa Carem. Već na samom ulasku će se suočiti sa njom jer želi da opravda to što je dobio veliki honorar od produkcije – kaže izvor.
 Foto: Zoran Ilić / Ringier

PREPORUKA:   Nemoralna Anđela Đuričić pred kamerama oralno zadovoljavala Zvezdana Slavnića, priznao da je zanemoćao! (SNIMAK)

Mensur je takođe nedavno pričao o povratku u „Zadrugu“:

– Siguran sam da ne mogu svih deset meseci da izdržim, tako da, ako bih ulazio, sigurno bi to bilo negde na polovini rijalitija. Hoću da se odmorim i napunim baterije, pa ćemo videti da li ćete me na zimu gledati u „Zadruzi“. Pored Mensura u rijaliti se vraća i bivša Matorina devojka, frizerka Žana Đorđević, koja je već učestvovala u „Zadruzi 4“.

PREPORUKA:   Marija Kulić najavila da po izlasku iz rijalitija vodi Bebicu kod psihijatra!

– Žana je nedavno potpisala ugovor i Novu godinu dočekaće u rijalitiju! Planira da ponovo zavede Matoru, s kojom je bila u kratkoj vezi – završava priču izvor.

(Informer)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!