.

Aleksandra Nikolić je samo iz koristoljublja sa Filipom Carom, otkriven ceo plan!

<„REKLA JE DA JOJ DEJAN NEDOSTAJE“ Aleksandra Nikolić KONAČNO RASKRINKANA DO SRŽI Isplanirala igru sa Fiilipom, on ne sluti šta će mu se desiti!

Milica Veselinović iznela šok detalje o Aleksandri Nikolić!
"REKLA JE DA JOJ DEJAN NEDOSTAJE" Aleksandra Nikolić KONAČNO RASKRINKANA DO SRŽI Isplanirala igru sa Fiilipom, on ne sluti šta će mu se desiti!

Printscreen Zadruga

Milica Veselinović je sinoć u intervjuu sa Darkom Tanasijevićem otkrila da joj je Aleksandra Nikolić rekla ispod pokrivača da joj navodno Dejan Dragojević nedostaje, ali da će se „zaigrati“.

Po svemu sudeći, Milica smatra da Aleks igra igru sa Filipom Carem, a onda je pomenula i ulazak Dejana Dragojevića i donela odluku da mu sve ispriča što joj je Nikolićeva rekla.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Tebi mogu da kažem, ako Milan pomene na „Pretresu“, ja ću reći da nisam to rekla. Aleksandra je tebi ili Milanu na intervjuu rekla da sam ja komentarisala momke ko je kakav u krevetu. Glupost života. Ja kapiram da Aleksandra sad sve što je pričala meni, hoće da nabaci na mene. Sve je ona pričala. Npr. ko je kakav u krevetu. Išla je po fotografijama u sobi. Prebacuje na mene, jer zna da meni neće da se veruje, a ona je iskrena jer je priznala da ne voli Dejana. Ona je meni ispod jorgana pričala da joj nedostaje Dejan, ali da će da se zavoza. Ja ću najradije Dejanu sve da ispričam kad izađem. Ja sad stvarno nisam dobro, od prošle sezone se izgleda nisam oporavila, ovo me je sastavilo. 

PREPORUKA:   Maja Kovačević napala Brendona, nastao opšti haos, teške pretnje i karambol!

Printscreen Zadruga

– Nemam snage. Čekam malo da se izdignem, da ne budem u priči sa njima, pa onda krećem kako ja znam. Njihov odnos kao njihov odnos, seti se njega i mene, prilazio mi je, grlio, ljubio. Sad kad su bile lisice, on se odveže, ode… I sam je rekao da je gledao u mene dok je bio pored Aleksandre. Možda sad ne obraćam dovoljno pažnje, ali

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!