.

CAR želi da oženi Aleksandru Nikolić, želi razgovor saporodicom oko dogovora

FILIP CAR ŽENI ALEKSANDRU Imao samo jedan zahtev za porodicu, a evo kada će se sve dogoditi!

Tražio blagoslov od oca i majke, vodi je u Crkvenicu.
FILIP CAR ŽENI ALEKSANDRU Imao samo jedan zahtev za porodicu, a evo kada će se sve dogoditi!

Printscreen Zadruga

Filip Car rešio je da svije gnezdo sa Aleksandrom Nikolić i da ona bude prva devojka koju će odvesti svojima u Crikvenicu da bi mu roditelji dali blagoslov da može mirne duše da se oženi njome.

Naime, iako je u „Zadrugu 6“ uleteo u svom stilu, kao mačo zavodnik, sada je priznao da je omekšao i da gaji ozbiljne emocije prema zadrugarki, u koju se još u „Zadruzi 4“ prvi put i zaljubio. On je tražio da se obrati porodici kod statue Džastina Bibera da bi ih pripremio za ono što mu se već neko vreme mota po glavi – da se već jednom skrasi.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Džastine, prvo imam veliki pozdrav za porodicu i prijatelje, nadam se da je sve u redu… Najbitnije mi je da ste sa zdravljem u redu, da se ne sekirate, da ćete Božić dočekati zajedno – započeo je Filip, a onda počeo ozbiljnije da priča: – Iduće godine se nadam da ću biti s vama.

PREPORUKA:   Milica i Matora završile u krevetu, ruka lutala gde ne treba! (SNIMAK)

Car je onda uveo u priču i najboljeg prijatelja koji je u kontaktu s njegovom familijom.

– Bruno, molim te, pazi na staroga, cimni ga koji put, znam da se čujete svakodnevno. Neka tata što manje puši cigara, neka mene gleda non-stop. Neka smanji te cigare – pravio je i dalje uvertiru Hrvat, a onda je prevalio preko usta:

– Neke nepredviđene stvari su mi se desile. Sam sam sebe iznenadio, imam osećaj kao da sam je prvi put video i upoznao. Znali ste moj plan da nisam hteo da se zaljubim, ali lepo mi je, imam osećaj kao da je prvi put. Čuvaj mamu i tatu, puno tatu pozdravi!

PREPORUKA:   Optužne: Da li je Dejan Dragojević planirao raskid sa Aleksandrom Nikolić da bi ušao u Zadrugu 6 i napravio šou?!

Printscreen

Inače, koliko Car ozbiljno govori kada je reč o Aleksandri, govori i način na koji o njoj govori tokom obraćanja porodici, dok je prošle godine u razgovoru s ocem o Dalili pričao kao o prolaznoj avanturi, što se, na kraju, ispostavilo i da jeste, dok ga je otac savetovao da se s njom zabavi koliko može ako mu je toliko dobra u seksu.

Tagovi
Aleksandra Nikolić Filip Car venčanje Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 svadba zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 diskvalifikacija najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!