.

Tara Simov proziva Aleksandru Nikolić, PRODALA se za popularnost!

„PRODALA SI PRIVATNOST ZA POPULARNOST“ Tara Simov javno isprozivala trudnu Aleksandru Nikolić: „Nisi žrtva, znala si KO TI PRAVI DETE“

Pobednica šeste sezone rijalitija „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, gostovala je pre dve večeri u studiju televvizije Pink u Šimanovcima, gde je iznela brojne, šokantne tvrdnje o svom bivšem vereniku Filipu Caru.

Tara Simov i Aleksandra Nikolić Foto: screenshot/Zadruga Official / RingierTara Simov i Aleksandra Nikolić

Aleksandra i Filip su se žestoko posvađali kad se on uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama.
Aleksandra i Filip

PREPORUKA:   Otac Mione Jovanović napisao objavu na Instagramu, ona briznula u plač, ŠA divljao!

Foto: Snežana Krstić / RingierAleksandra i Filip

Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov koja nije mogla da ostane imuna na sve što je sinoć videla, pa je odlučila da javno osudi ponašanje trudne Aleksandre.
Tara SimovTara Simov

– Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? „Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi“. Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako priča sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu stamote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotvo što to nikad nećete biti – glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.
Objava Tare Simov

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić odgovorila na pitanje da li je trudna i šta će uraditi sa Janjušem!

Foto: tarasimov / InstagramObjava Tare Simov

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!