.

Vladimir Tomović iskoristio Staniju pa opleo po učesnicima rijalitija Elita!

STANIJU SAM SAMO ISKORISTIO Oglasio se Vladimir Tomović, starleti neće biti dobro kad sazna još sočnih detalja

Bivši zadrugar Vladimir Tomović opleo je po novim učesnicama Elite, a fino je potkačio i Staniju koja je i van rijalitija glavna tema u svim emisijama
STANIJU SAM SAMO ISKORISTIO Oglasio se Vladimir Tomović, starleti neće biti dobro kad sazna još sočnih detalja

Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović bio je gost jedne emisije gde je progovorio o učesnicima Zadruge, a jedna od tema koja je došla na red bili su njegovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju. Najviše je šokiralo kad je na pitanje voditeljke Jovane Ljubisavljević o vezi sa Stanijom Dobrojević više puta ponovio da u rijalitiju nikad nije imao devojku.

PREPORUKA:   Prvi susret starlete Stanije i starlete Maje Marinković posle vređanja i nazivanja ološem!

Printscreen

„Ja nikad nisam imao devojku, imao sam ulogu“, rekao je Vadimir.

„Pričamo o Staniji“, dodala je voditeljka, ali je on nastavio da govori da u rijalitiju nikad nije imao devojku i samim tim i Staniju stavio u koš ostalih devojaka, ako se u to vreme govorila da je njihova emocija bila jako velika i bili su par koji je ostao jako upamćen tokom svih sezona rijalitija Zadruga.

„Ne, nikad nisam imao devojku. Aneli ne znam, znam da ima dete i kad je vidim da ne mogu očima da je gledam. Antipatična mi je skoro kao Ana Ćurčić. Koliko ima prevarenih žena, pa ništa ljudi. Zvezdan mi je tek bio, ko li je to spojio? Ana, Zvezdan, ova kuma, sve se to radilo na silu. Nisam imao devojku, ono je bio Vladimir koji je imao ulogu, a afere smatram kao par lepih klipova i uspomena“, poručio je Vladimir.

PREPORUKA:   Stanija kleknula i slikala se u uzica tangama kako grli ogledalo!

Podsetimo, Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je u novu sezonu Zadruge koja nosi naziv Elita ušla Aneli Ahmić koja tvrdi da joj je starleta „ukrala“ muža Asmina Durdžića. Nakon ovoga Stanija je gostujući u jednoj emisiji ispričala da je raskinula s Asminom nakon što je videla neke poruke, ali ako je sudeći prema njegovim objavama na društvenim mrežama palo pomirenje.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!