.

Trudnoj Aleksandri Nikolić momentalno pozlilo kada je čula da CAR dolazi u Beograd!

TRUDNA ALEKSANDRA VAN SEBE, SAZNALA DA CAR STIŽE U BEOGRAD Šok informacija stigla do nje, evo šta se dešava: „Upravo su joj javili“

Nakon informacije da Filip Car stiže u Beograd prvi put nakon „Zadruge“, kako domaći mediji prenose – Aleksandri Nikolić nije dobro.

Aleksandra i Car Foto: Snežana Krstić, screenshot/Zadruga Official / RingierAleksandra i Car

Naime, Car dolazi u utorak u Beograd u emisiju „Amidži šou“, kako bi se suočio sa Majom Marinković, koja je obelodanila prepiske sa njim, kako joj je pisao i slao ljubavne poruke.
Maja, Aleksandra, Car

Foto: Snežana Krstić, Instagram / RingierMaja, Aleksandra, Car

Aleksandri nije svejedno zbog toga što će Car doći u Srbiju, budući da se nakon što ju je, po njenim rečima, izbacio napolje, uplašila za sopstvenu sigurnost.

Aleksandra nije ni znala za to, sve do ovog trenutka, upravo su joj fanovi javili. Pa mislim, devojka je u strahu, jer zna na šta je Filip spreman, što je i sam rekao, imali smo priliku u rijalitiju da vidimo koliko nasilan može biti. Ipak joj nije svejedno kada zna da će biti u njenoj blizini – govori izvor za Republiku i nastavlja:
Aleksandra Nikolić

PREPORUKA:   Starleta Luna Đogani otišla na plastičnu operaciju, POD NOŽ!

Foto: Snežana Krstić / RingierAleksandra Nikolić

– Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani, ima porodicu, ima pravdu i Boga uz sebe, nema ona razlog da se plaši, nije joj svejedno, naravno, ali biće ona dobro, samo sve dobro da se završi, sada je najbitnije da ona i beba budu dobro – rekla je za gorepomenuti izvor Aleksandrina drugarica.

Podsetimo, pobednica „Zadruge 6“, Aleksandra Nikolić, koja je trudna sa Filipm Carem, je u emisiji „Elite“ u petak otkrila da ju je on varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.
Car i Aleksandra

Foto: Snežana Krstić / RingierCar i Aleksandra

– Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da pobaci i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizično čišćenje u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog čišćenja, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – ispričao je Filip za „Pink“.

PREPORUKA:   VENČAJU SE Bivši učesnici "Zadruge" Aleksandra Nikolić i Filip Car!!!

Sa druge strane, njih dvoje su se našli na meti oštre osude nekadašnje zadrugarke Tare Simov koja im je poručila da se „ne brukaju javno“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!