.

Aleksandra Nikolić se prepolovila, smršala 8kg za kratko vreme!

OTKRIVENA TAJNA Evo šta se desilo Aleks Nikolić, zbog ovoga je izgubila 8 kilograma

Sve se saznalo
OTKRIVENA TAJNA Evo šta se desilo Aleks Nikolić, zbog ovoga je izgubila 8 kilograma

Pink printskrin

Aleksandra Nikolić uspela je da dovede liniju do savršenstva jer je jela samo kupus i meso! Učesnica „Zadruge 6“ pohvalila se da je za dve nedelje skinula osam kilograma. Kad je izašla iz „Zadruge 5“ imala je 66 kilograma i uspela je dođe do 58 kilograma.

– Baš sam se nagojila posle „Zadruge 5“ jer smo Deki i ja stalno jeli brzu hranu i slatkiše. Bili smo željni jer tu hranu nismo imali dok smo bili u rijalitiju – rekla je Nikolićeva i priznala da je bila u depresiji zbog viška kilograma.

Pink printskrin

– Šta god da sam obukla za emisiju ili neko slikanje, nije mi lepo stajalo. Salo mi je kipelo na sve strane, plakala sam i pala sam u depresiju. Bila sam sama sebi odvratna, a Deki me je tešio i govorio da ću smršati. Rekla sam mu da moram na dijetu, a on me je podržao. Ma on mi je za sve u životu ogromna podrška!

PREPORUKA:   Bilal Brajlović pregovara sa TV Pinkom o povratku u Zadrugu 6 da bi razbucao starletu maju Marinković koja ga je ostavila!

Aleks je najpre angažovala nutricionistu, ali je na kraju prešla na svoju dijetu.

– Nutricionista mi je rekao da mi treba mesec dana da bih smršala. Iznervirala sam se jer sam htela odmah da smršam, pa sam odlučila da kuvam svaki dan kupus i piletinu, i to na vodi. Jela sam to po ceo dan tokom cele nedelje, a onda sam narednih sedam dana kombinovala kupus i ribu. Uspela sam da se za dve nedelje stešem – ispričala je i dodaje da će posle „Zadruge 6“ krenuti u teretanu.

Printscreen

 

– Ne volim da vežbam, ali sam rekla Dekiju da ću posle rijalitija krenuti s njim na treninge. Njegov brat David će mi biti trener i sigurna sam da ću uspeti da oblikujem telo. Celog života su mi pričali da treba nešto da treniram, ali ja sam to izbegavala, međutim, sada sam čvrsto rešila da to promenim!

PREPORUKA:   Anđela Đuričić izašla iz Zadruge kod ginekologa, da potvrdi trudnoću sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem!

Doručak: Kupus i belo meso

Ručak: Kupus i riba

Večera: Kupus bez mesa

Trik savet: Svaka žena treba da pije čajeve za izbacivanje tečnosti i onda neće imati celulit. Ja sam pila zeleni čaj

Tagovi
Aleksandra Nikolić Zadruga Zadruga 6 zadruga 6 seks Zadruga 6 tuča zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba zadruga 6 najnovije alo rs zadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!