.

Majka Milice Veselinović komentarisala njene ljubavne akcije u rijalitiju!

ONA BI MOGLA DA BUDE SA NJIM Oglasila se majka Milice Veselinović, otkrila detalje odnosa sa Filipom Carom

Njena majka, Ana, ne krije strah

ONA BI MOGLA DA BUDE SA NJIM Oglasila se majka Milice Veselinović, otkrila detalje odnosa sa Filipom Carom

Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć je u najgledaniji rijaliti „Zadruga“ ušao Filip Car, koji se odmah zbližio sa Milicom Veselinović, dok se u Beloj kući šuška da su navoda napolju imali tajnu ljubavnu aferu.

  • Naime, nakon spekulacija o potencijalnom paru oglasila se majka mlade zadrugarke Ana Veselinović. pa je otkrila da li se njenoj mezimici dopada Car.

 

Foto: Youtube/Printscreen

– Dosta sa zetovima! Ja imam još jednu ćerku, spremam se da preživim  – kaže Ana, koja ne smatra da je njena ćerka zaljubljena u Filipa Cara.

PREPORUKA:   Bilal Brajlović besan na Maju Marinković nakon raskida njihove veze, planira osvetu

– Simpatiše ga, ne može tek tako da se zaljubi, van pameti. Oni se jesu letos čuli, ali to su bile normalne poruke:“Mici, čuvaj se, nismo bili dobri u „Zadruzi“ iz tih i tih razloga“, tako, videla sam svojim očima, ali nije bilo ničeg više. E sad, šta će biti… – rekla je Ana.

Printscreen

Ne krije da ne bi bila srećna da joj ćerka uđe u vezu sa Carem.

– Plaši me pomisao da bi Milica mogla da bude sa njim, iskreno. Ja nemam lepu sliku o njemu zbog prošle sezone, iskreno. Ne kažem da je loš ovako, ali malo zna da bude grub, znate na šta mislim, videli smo kakav je u vezama – rekla je majka Milice Veselinović.

Tagovi
Milica Veselinović Zadruga majka Ana Veselinović Zadruga 6 zadruga 6 seks Zadruga 6 tuča zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!