.

Ana Bulatović izbačena iz Zadruge odlukom gledaoca, Ša je muški izljubio!

ŠOK ZA SVE! ONA JE NAPUSTILA „ZADRUGU“ Ša počeo da je grli i ljubi – odmah otkrila tajnu o reperovoj bivšoj

Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Sinoć je „Zadrugu“ napustila Ana Bulatović koja je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima govorila o svom učešću u rijalitiju i da li se kaje zbog nekih svojih postupaka, ali i otkrila zanimljiv detalj o Jeleni Batos, bivšoj devojci Nenada Aleksića Ša.

Zadruga Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Zadruga

– Kako je unutra? – pitala je Dušica.

– I lepo i teško. Presrećna sam, za mene je ovo uspeh, zadovoljna sam svojim učešćem, sve mi nedostaje… Čak nisu hteli da me spakuju zadrugari, a ja sam imala osećaj da ja idem. Iskreno, mnogo mi je drago, onoliko zadrugara me je ispratilo sa očima punim suza – rekla je Ana.

– Ostala si veran drug i Maji, kada su se mnogi sklonili od nje. Da te pitam iz prve ruke, držala si njenu stranu i u sukobu sa Aleks, toliko si se davala za to drugarstvo – dodala je Dušica.

PREPORUKA:   Ljubavnica Tara Simov pre izbacivanja iz Zadruge šapnula ljubavniku da želi dete kada izađe iz rijalitija

– Ona je dobar čovek, zavolela sam je, luda je na svoj način, svi smo, žao mi je što se toliko kida. Oni se previše vole, ali neko nepoverenje vlada među njima. Maja je takva, ne da na Janjuša, on ne da na nju. Vole se, pa se posvađaju, pa sve bude u redu – istakla je Bulatovićeva.

– Ša je imao neverovatan izraz lica kada je čuo Jelenine procente, kolliko je unela nemir ona? – pitala je Dušica.

– Unela je nemir među svima, a naročito kod Ša. Očigledno zna neke stvari. Ja sam sa Ša u super odnosima. Tari je poručio da je voli, to je rekao – odgovorila je Ana koju je Nenad sve vreme grlio kada je saznao da napušta imanje.

– Ne bih ništa promenila, ostala sam dosledna sebi, to su moje reakcije, srčana sam, to sam sve ja. To je to, hvala svima, svima koji su me podržavali. Ne znam ko bi mogao da pobedi, ali mislim da će možda misica, mislim da takvi ljudi pobeđuju. Ne mislim da će uspeti ta veza – istakla je Bulatovićeva na kraju.

PREPORUKA:   Preljubnik Nenad Aleksić Ša optužio svoje roditelje za svoje loše postupke, ostali učesnici ga napali da je nedorastao odraslom čioveku!

Inače, nominovane takmičarke su bile Ana Bulatović, Nataša Radan i Jelena Batos. Darko je zadrugarima otkrio procente takmičarki – jedna je imala 21%, druga 27% glasova, dok je treća osvojila 52% glasova publike i to je bila Jelena Batos, bivša devojka Nenada Aleksića Ša što je za mnoge bio pravi šok.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!