.

Preljubnik Nenad Aleksić ŠA traži oproštaj od prevarene žene, ljubavnici Tari Simovse neće svideti njegove reči!

NEVIĐENI OBRT! Nenad Aleksić Ša traži oproštaj od Ivane, ove reperove reči se neće dopasti Tari Simov

Ša je zatim priznao da se pokajao što je govorio loše o svojoj i dalje zakonitoj supruzi Ivani Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov

NEVIĐENI OBRT! Nenad Aleksić Ša traži oproštaj od Ivane, ove reperove reči se neće dopasti Tari Simov!

Foto: Youtube/Printscreen

Nenad Aleksić Ša danas je sa Drvetom mudrosti razgovarao o Jeleni Batos, svojoj bivšoj devojci koja se sinoć uselila u „Zadrugu„.

Moram reći da sam iznenađen što je ovde. Jako mi je drago, ali mi je opet čudno, zbog čega je ona ovde, to se pitam. Ona i ja se znamo jako dugo, ona se meni baš pokazala kao pravi prijatelj, zna dosta o mom životu. Nas dvoje smo se družili i ljubakali, i nije bilo ništa više. Njoj sam se poveravao jako dugo, ali vidiš Drvo ona je meni skrenula pažnju na moje ponašanje – počeo je priču reper.

PREPORUKA:   Divlji seks, svađa i udaranje pa prevara Kristijana Golubovića! (SNIMAK)

Ša je zatim priznao da se pokajao što je govorio loše o svojoj i dalje zakonitoj supruzi Ivani Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov.

Printscreen

Ja sam izašao iz braka, a kudio sam Ivanu, a ona nije kriva ništa. Ja moram da kažem da se kajem što sam iznosio stvari iz svog života, ja nemam pravo da kudim nju, ja sam apsolutni krivac, o njoj mislim sve najbolje, i one gluposti sam izjavljivao kada sam bio nervozan. To je izrečeno, ali nadam se da ću uspeti da promenim to – rekao je reper, pa nastavio da priča o Jeleni.

PREPORUKA:   Majka ljubavnice Tare Simov brani ćerku da je žrtva prevare oženjenog repera Nenada Aleksića Ša

Što se tiče našeg odnosa, Jelena i ja ćemo se družiti. Tu nema emocija, a kao drugarica i prijatelj ona će mi biti podrška. Nadam se da se ne kriju neke namere njene, verujem da mi je prijateljica, ali ne vidim njenu svrhu. Nadam se da je samo prijateljski ovde, da mi bude podrška. Sumnjičav sam jako, ali nadam se da je tu kao moj prijatelj – kazao je Ša na kraju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!