.

Ana Ćurčić pretukla suprugovu ljubavnicu, policija je privodila pa pustila!

UHVATILA ZVEZDANA U PREVARI, KRENULA DA BIJE LJUBAVNICU! Ana Ćurčić zamalo uhapšena zbog skandala – isplivali detalji!

Prijateljica Ane Ćurčić otkrila da „ovo nije prvi put da je Zvezdan vara“

 Ana Ćurčić tukla Zvezdanovu ljubavnicu Izvor: YouTube/Zadruga Official

Afera o kojoj bruji Srbija mesecima unazad, svakako je ona Zvezdana Slavnića, sina košarkaša Moke Slavnića, koji je pred kamerama Pink televizije u rijalitiju Zadruga prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić s duplo mlađom Anđelom Đuričić.

Iako su bivši partneri svakodnevno iznosili „prljav veš“ iz veze koja je trajala 15 godina, Anina prijateljica je sada otkrila da je i ranije bila u situaciji kada je Slavnić varao, a da se jednom prilikom čak suočila sa ljubavnicom.

Ana je uhodila Zvezdana i pratila svaki njegov korak. Nije imala poverenja u njega. Do nje su dolazile priče da je partner vara i da se vucara s klinkama. Slali su joj razne dokaze putem društvenih mreža, čak i neke skrinšotove, ali ona je sve to potiskivala i nije želela da veruje da je on spreman na takav potez, posebno zbog svega što su zajedno prošli: ‘On je najbolji čovek na svetu. Znam da su žene ljubomorne jer ga imam samo ja. U inat njima, nikad ga neću prepustiti. Znam da mu smeštaju afere s mladim glupačama. On mene voli i nikad me ne bi prevario’, govorila mi je ona, ubeđena da joj je Slavnić veran“, rekla je Anina prijateljica i objasnila kako je saznala da je Zvezdan vara:

PREPORUKA:   Jovana Novakov Šmizla, Zvezdanova drugarica, iznela teške optužbe na račun anine kume!

„Pratila ga je, ali više da mu, kako je ona rekla, čuva leđa. Pričala je da mu ljudi žele zlo, pa je ona morala da bude tu negde da mu se nađe ako zatreba. Zapravo je imala strah da će je prevariti. Kada su ipak do nje došle glasine da on deli stan s lepom klinkom na Vračaru i kada su joj bliske osobe pokazale slike kada su ih uhvatili zajedno, Ana je uzela stvar u svoje ruke. Tada je rešila da prati Zvezdana do stana gde je, navodno, bio s ljubavnicom. Ulovila ga je kada je išao u apartman da se vidi s mlađom devojkom. Čekala je satima u kolima, a onda ih je videla da zajedno izlaze iz zgrade. Krv joj je udarila u oči, držao je tu malu za ruku i ljubili su se. Nije mogla da veruje šta vidi. Doživela je pomračenje i sledećih minuta nije znala šta radi“.

PREPORUKA:   Otac Nenada Lazića Nece izvređao Moku Slavnića zato što na vreme nije vaspitao sina kriminalca!

„Onako besna, povređena, plakala je i nije znala šta da radi. Dohvatila je velike makaze koje je imala u kaseti u kolima. Dok je Zvezdan isparkiravao kola, ona je skočila na ljubavnicu. Počela je da maše makazama i povređuje je. Krv je šikljala na sve strane: ‘K**vo mala, sad ćeš da platiš za moje suze. On je moj i ničiji. Biće moj dok ne umremo. Ubiću te, kunem ti se. Sad ću da ti presudim‘, galamila je pomahnitala Ana. Zvezdan joj je jedva oteo makaze. Devojka je pala u nesvest. Bila je sva isečena i izgrebana. Zvezdan je jedva obuzdao Anu. Pozvali su Hitnu pomoć, a u međuvremenu su se oboje sabrali i pozvali inspektora koji im je prijatelj i rekli mu šta se desilo. Tako su zataškali ceo skandal i Ana nije završila u zatvoru. Zvezdan je devojci zamazao oči i ona nije tužila Anu“, rekla je prijateljica Ane Ćurčić za Republiku.

Tagovi

Ana Ćurčić Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić zadruga rijaliti pink televizija preljuba
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!