.

Ksenija Pajčin je prvu ljubav imala Zvezdana Slavnića, ovako je tada govorila, teško je podnela raskid!

BIO JOJ JE PRVA LJUBAV Ovako je Ksenija Pajčin govorila o Zvezdanu Slavniću – rastanak sa njim joj je TEŠKO PAO

Otkako se Zvezdan Slavnić uselio u „Zadrugu“ javnost ne prestaje da komentariše njegovu vezu sa pokojnom Ksenijom Pajčin.
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić / RingierZvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Zvezdan je u Zadruzi komentarisao njegovu vezu sa Ksenijom, a sada se na Jutjubu pojavio snimak na kom pokojna Ksenija govori o Zvezdanu.
Zvezdan Slavnić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotZvezdan Slavnić

Na pitanje da li se seća ko joj je bio prva ljubav, Ksenija je rekla:

– Da, sećam se odlično. To je bio Zvezdan, to je sigurna stvar. Zvezdan je moj prvi dečko, toliko – rekla je pevačica, koja je zatim na pitanje koji joj je rastanak najteže pao, tada rekla:

– Možda je to bilo sa Zvezdanom… – priznala je Ksenija tada u emisiji kod Olje Crnogorac i Marjana Kamenovića, koja nije želela da detaljiše niti o Zvezdanu, niti o njihovom odnosu.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić dobijala smrtne pretnje zbog izjava o mužu preljubniku Zvezdanu Slavniću, policija istražuje slučaj!

Podsetimo, Slavnić je u svojoj ispovesti u „Pretresu nedelje“ svojevremeno pričao o prirodi odnosa sa Ksenijom, kao i o ubistvu koje je počinio, navodno, kako se godinama pričalo, zbog nje.

– Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli ubijen. Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili, tada se taj klub zvao „Četiri sobe“. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri. Bila je prisutna i Katarina Radivojević, ona je bila sa drugim društvom, u tom društvu gde je bio i pokojni mladić – objasnio je on u septembru.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!