.

Fotografije Zvezdana Slavnića i Ksenije Pajčin na kojima su veoma prisni (VIDEO+FOTO)

(FOTO) ISPLIVALI ZAJEDNIČKI TRENUCI ZVEZDANA SLAVNIĆA I KSENIJE PAJČIN Bili su jako mladi – uhvaćeni dok razmenjuju nežnosti, slike govori hiljadu reči

Zvezdan Slavnić je do nedavno bio u rijalitiju „Zadruga 6“, a mnogi ga se sećaju i zbog veze sa pevačicom Ksenijom Pajčin.
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić / RingierZvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Ksenija je pre 12 godina izgubila život kada ju je usmrtio tadašnji momak Filip Kapisoda.

Ono što su mnogi odavno znali jeste da je jedna od najvećih Ksenijinih ljubavi bio zapravo sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić.

PREPORUKA:   Trudnoj Aneli Ahmić pozlilo, hitno izvedena iz emisije i odvedena lekaru!

Zvezdan je u više navrata pričao da je Ksenija njegova najveća dečačka ljubav.

– Jeste bila najveća dečačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav – istakao je Zvezdan u emisiji „Pretres nedelje“.

– Videli smo se prvo možda dva, tri puta… Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena… Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali… Ksenija je bila posebna… Devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za**bant, super lik – rekao je Slavnić.

Na jednoj Instagram stranici objavljene su fotografije iz perioda kada su se njih dvoje zabavljali. Prva fotka jeste sa njene promocije prvog albuma. Takođe, isplivala je i slika na kojoj se nalazio Slavnić, zajedno sa njom i njenim tadađnjim saradnicima. Pored ove, našla se i njihova zajednička slika na kojoj su delovali srećno, a na kojoj razmenjuju nežnosti.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!